Catalunya Diari

Ciutadans de Lleida rebutja donar suport al PSC i a CiU a la investidura

Ciutadans de Lleida rebutja donar suport al PSC i a CiU a la investidura| Redacció - Fotografia: Ramon Gabriel / defoto

 

L'alcaldable de Ciutadans a Lleida, Ángeles Ribes, ha assegurat aquest dimecres que no donarà suport a la investidura del socialista Àngel Ros ni al govern alternatiu que planteja el convergent Toni Postius."Acabo de reunir-me amb Ros, i li vaig dir a Postius que avui li donaria la resposta; no donarem suport ni a un ni a l'altre", ha asseverat.

Ribes ha precisat que no dóna suport a la proposta de Postius no per la seva persona, sinó perquè representa un partit sobiranista que busca també aliances amb ERC i la CUP, partidaris de la independència. I ha afirmat: "Encara que clarament es planteja un acord només per a la investidura, un pacte d'aquest tipus estaria cuejant tot el mandat".
 
Respecte a la conversa que ha mantingut aquest dimecres amb Ros, Ribes ha afirmat que el seu partit no el votarà, però al marge de la votació "hi haurà coses que parlar".
 
Segons ha avançat, previsiblement en la votació Ciutadans optarà per la seva pròpia candidatura, tot i que ha dit que és un assumpte que han de debatre els quatre regidors.
 
L'alcalde en funcions, Àngel Ros, tindria facilitat per governar en minoria amb els vuit regidors que va aconseguir diumenge a les eleccions municipals, set menys dels que tenia fins ara.


Comentaris

envia el comentari