Catalunya Diari

Dolors López anuncia una rebaixa de l'IBI del 15%

Dolors López anuncia una rebaixa de l'IBI del 15%| Redacció - Fotografia: Miki de Santiago

 

La candidata del PP a l'alcaldia de Lleida, Dolors López, ha anunciat aquest dimecres que si té responsabilitats de Govern la pròxima legislatura reduirà l'IBI de la ciutat en un 15 per cent, rebaixant el tipus de gravamen. López ha fet aquestes declaracions durant un debat sobre economia municipal que ha tingut lloc a la Universitat de Lleida, al considerar que "no pot ser que Lleida sigui la capital d'Espanya amb els impostos més elevats". 

En aquest sentit, ha indicat que el descens d'ingressos per la rebaixa de l'IBI es compensaria amb una millora de la gestió municipal i una millor planificació dels pressupostos. "Actualment, la mala planificació pressupostària fa que els lleidatans hagin d'afrontar 200 milions d'euros de deute", ha assenyalat López, qui ha anunciat també que demanarà una auditoria dels comptes de la Paeria.
 
López també ha ressaltat el fet que, gràcies al Pla de Proveïdors del Govern de l'Estat, "hi ha l'oportunitat de reactivar l'economia i crear llocs de treball". En aquest sentit, considera necessari que el pagament als proveïdors es faci a un termini de 30 dies.Comentaris

envia el comentari