Catalunya Diari

El Comú de Lleida reuneix 1.630 avals i es podrà presentar a les eleccions

El Comú de Lleida reuneix 1.630 avals i es podrà presentar a les eleccions| Redacció - Fotografia: Comú de Lleida

El Comú de Lleida ha aconseguit finalment reunir els 1.500 avals que necessitava per poder-se presentar a les eleccions municipals. Aquest divendres al migdia ja en portaven 1.630 i per tant la ciutat de Lleida tindrà per primera vegada una agrupació d'electors.

La formació ha fet pública al seu compte de Facebook el document que els ha fet arribat el secretari de la Paeriaconfirmant el nombre total d'avals presentats. No obstant, el Comú continuarà recollint avals durant tot el dissabte.

“Després de 17 dies de presència continuada al carrer, amb parades a la plaça Paeria i en diferents barris de la ciutat, podem afirmar amb un somriure instal·lat a les nostres cares que el canvi està en marxa perquè la candidatura ciutadana serà una realitat i sortirà amb força”, ha afirmat Sergi Talamonte, número 2 del Comú.


“Volem transmetre un agraïment sincer a tots els ciutadans i ciutadanes de Lleida que han avalat la presència del Comú als comicis, i creiem que cal destacar que no només ho ha fet gent que subscriu el nostre ideari polític, sinó també gent que, malgrat que no ens votarà, ha considerat que tota opció democràtica mereix el dret a anar a unes eleccions”, ha valorat el cap de llista del Comú, Carlos González.
Diumenge també continuaran amb la recollida, aprofitant l'Assemblea que celebraran a les 10.00 hores a la Plaça Secà de Sant Pere. L'acte, que acabarà amb un vermut de celebració final, està obert a tota la ciutadania.Comentaris

envia el comentari