Catalunya Diari

El PP prepara una denúncia davant la Junta Electoral per l'acte de Pedro Sánchez a Lleida

El PP prepara una denúncia davant la Junta Electoral per l'acte de Pedro Sánchez a Lleida| Text i fotografies: EP

El PP té previst denunciar en els pròxims dies davant la Junta Electoral la presència del líder del PSOE, Pedro Sánchez, divendres a la inauguració de la Fira de Formació Professional de Lleida, al considerar que l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, va convertir un acte institucional en un acte electoral de les eleccions municipals.

Segons fonts del PP, el partit està preparant la denúncia "que arribarà als jutjats aquest dimarts o dimecres".

Els populars ja van criticar la presència de Sánchez divendres, quan van plantar l'acte d'inauguració de la Fira argumentant que l'alcalde l'havia convertit en un acte electoral.

Els populars han presentat aquest dilluns als jutjats la seva candidatura a les eleccions de maig que encapçala la diputada al Parlament, Dolors López. L'alcaldable ha manifestat que la seva candidatura és "guanyadora i aposta per les famílies, per la seguretat, per un urbanisme de proximitat i per uns impostos més baixos, perquè no pot ser que Lleida sigui la ciutat amb els impostos més cars d'Espanya".

"Després de 34 anys de govern del PSC, l'Ajuntament, Lleida necessita un canvi real, un canvi que és el que ha de portar aquesta candidatura que encapçalo, que és el de la Lleida guanyadora", ha afirmat.Comentaris

envia el comentari