Catalunya Diari

ICV i MES aniran junts a les municipals de Lleida i volen sumar altres forces

ICV i MES aniran junts a les municipals de Lleida i volen sumar altres forces| EP - Fotografia: Miki de Santiago

 

Els alcaldables de Lleida per ICV i MES, Eduard Baches i Pep Módol respectivament, han anunciat aquest dimecres un principi d'acord per concórrer en una llista única a les eleccions municipals del mes de maig, tot i que encara que no han dit qui l'encapçalarà.

"Ens hem marcat l'objectiu que la nostra coalició tingui l'Alcaldia", ha afirmat Módol en roda de premsa davant l'Ajuntament al costat de Baches, qui també ha defensat la seva voluntat de governar junts. En aquest sentit, l'alcaldable d'ICV ha explicat que hi ha una comissió de llistes que està oberta a altres forces, i Módol ha afegit: "El que està clar és que anirem junts i que tots serem prou generosos perquè no hi hagi suspicàcies".
 
El portaveu de MES ha afegit que el seu grup sempre ha defensat aliances amb les forces polítiques que defensessin el sobiranisme o canvis en polítiques socials, "per acabar amb retallades socials i la política del totxo". Per la seva banda, Baches ha remarcat que des d'ICV s'aposta per la confluència de les esquerres: "Hem intentat parlar amb tots els grups i hem aconseguit de moment fer aquesta coalició amb MES". I ha reiterat: "Vull fer una crida a que totes les forces d'esquerres es puguin sumar perquè puguem anar junts".


Comentaris

envia el comentari