Catalunya Diari

La formació ENTESA presenta la llista electoral que presentarà a les eleccions del 24 de maig

La formació ENTESA presenta la llista electoral que presentarà a les eleccions del 24 de maig| Redacció - Fotografia: ICV Lleida

ICV-EUiA i el Moviment d'Esquerres, una confluència coneguda com ENTESA per Lleida, han presentat aquest diumenge la llista electoral que concorrerà a les eleccions municipals del proper 24 de maig a Lleida.

La llista de cremallera està encapçalada per l’ecosocialista Eduard Baches qui ha manifestat que amb la candidatura d’ENTESA “hem aconseguit fer una llista paritària on homes i dones estan a la par, són d’esquerres i formen part de moviments socials, del món de la cultura, sindicats i del món associatiu”. Tots plegats amb un objectiu comú, segons Baches: "Transformar Lleida amb la gent de la ciutat i tornar la dignitat a la ciutadania”.

Una reflexió que comparteix la número dos de llista, la independent Noèlia Pena, ja que “s’apropa i entén les necessitats de la població, amb l’objectiu de dur a terme polítiques socials i no de cara a la galeria”.

Per la seva part, Pep Mòdol, el número tres i membre de MES, ha destacat “que s’ha creat una coalició que aconsegueix reunir a moltíssima gent dels moviments socials, deixant ben representada l’esquerra electoral en ENTESA”.

Yolanda Bardina, número quatre i d’ICV, ha declarat la importància d'aconseguir una llista paritària que “garanteixi la presència igualitària de dones i homes en una candidatura d’esquerres, ja que així es podran donar millors solucions a les persones”.

Des d’EUiA, el seu coordinador i cinquè a la llista, Adrià Calero, destaca que “els diferents actors que formen la candidatura unitària suposen un bon projecte d’esquerres per entrar a la Paeria”.

Així doncs la candidatura d’ENTESA per les eleccions municipals la forma una llista cremallera de 27 persones i 9 reserves.
Comentaris

envia el comentari