Catalunya Diari

Toni Postius aposta per portar Lleida a la Champions

Toni Postius aposta per portar Lleida a la Champions| Redacció - Fotografia: CiU Lleida

Convergència i Unió (CiU) ha presentat aquest dissabte la llista amb la qual concorrerà a les properes eleccions municipals del 24 de maig a Lleida i que encapçala Toni Postius. L’acte ha comptat amb la intervenció i suport del coordinador general de CDC, Josep Rull.

L’alcaldable convergent ha destacat aquest dissabte durant l’acte, que ha tingut lloc al Cafè de l’Escorxador, que la candidatura compta amb més dones que homes en els deu primers llocs, essent en total 17 dones i 17 homes amb una mitjana d’edat de 44 anys, procedents de diferents àmbits professionals i socials, de sensibilitats i col·lectius diversos i que representen tots els sectors de la ciutat. També destaca el fet que la llista la tanca un membre de Reagrupament i que els suplents són regidors de l’actual mandat que no repetiran en el següent.

“El meu equip és una aposta decidida per la renovació, comptant també amb alguns efectius que ens aporten experiència. La renovació arriba amb cares noves i aire fresc per a una ciutat i un ajuntament que ha d’arribar a donar el màxim als seus ciutadans” ha subratllat Postius, tot recordant que “el 24 de maig es disputarà un gran partit per a Lleida, que pel seu potencial de ciutat mereix jugar a la Champions”. En aquest sentit ha apuntat que, “l’alineació que m’acompanya en aquesta final decisiva, la més important de la nostra vida, està preparada per fer un gran joc perquè en el darrer any ha trepitjat tots i cadascun dels carrers de Lleida, escoltant la ciutadania, parlant de tu a tu amb els veïns, barri a barri, entitat a entitat i defensant el projecte en què creiem fermament”.

Toni Postius ha explicat que el motiva fer avançar Lleida en la direcció correcta amb les persones com a prioritat: “Creiem en una ciutat que aporti una gestió del dia a dia resolutiva i transparent, que aposti pel teixit econòmic, comercial i empresarial i que generi oportunitats per a tothom”, ha argumentat, afegint que “també defensem una Lleida lleial i compromesa amb la nostra nació en aquest moment històric crucial que ens permetrà fer un gran pas endavant, com a país i com a capital interior de Catalunya”.

Per la seva banda, el coordinador general de CDC, Josep Rull, en el decurs de la seva intervenció, ha destacat de Toni Postius que “és un luxe tenir un candidat per Lleida catalanista i de progrés que defensa valors bàsics que sempre hem defensat a CiU: sumar és més important que restar, construir és més important que destruir, actitud positiva”. I ha assegurat que “l’alternativa seriosa i solvent a Lleida és Toni Postius i el seu equip”.

Josep Rull ha incidit en què el 24 de maig “ens juguem tenir ajuntaments amb gent al capdavant que creu que el futur del nostre país pasa per la llibertat i, per aquest motiu, Lleida es mereix tenir un alcalde com Toni Postius que creu que la millor manera de progressar és en un país que sigui lliure, en un país que ha decidit ser millor”.

La llista de CiU a Lleida
1. Toni Postius Terrado
2. Carme Culleré Llauré
3. Paco Cerdá Esteve
4. Cristina Simó Andreu
5. Rosa Mari Salmerón Pallarés
6. Marta Gispert Rocasalbas
7. David Melé Garcés
8. Andreu Vázquez
9. Joana Cervera
10- Lídia Vicen
11. Francesc López Solé
12. Xavier Fluixech
13. Montse Segura
14. Estela Guerra
15. Roger Florensa
16. Rosa Tarrats
17. Nando Nouviles
18. Montserrat Teixidó
19. Xavier Monclús
20. Meritxell Feliu
21. Rosa Piqué
22. Erika Ocaña
23. Jordi Boixadera
24. Miquel Sabaté
25. Jordi Cassanya
26. Montse Batlle
27. Joan Carrera
Suplent 1. Joan Ramon Zaballos
Suplent 2. Bea Obis
Suplent 3. Miquel Padilla
Suplent 4. Cristina Torrent
Suplent 5. David Puigpiqué
Suplent 6. Lucia Baiona
Suplent 7. Antoni Chico


Comentaris

envia el comentari