Lleida

Aquest és el nou rumb que ha presentat ESCHOTUR

Comparteix

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR Lleida) mira cap a l’enoturisme i potencia la relació entre els cellers, l’hoteleria i el turisme del territori amb acords puntuals amb empreses. En aquesta línia de treball, ESCHOTUR Lleida, centre del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Codorniu SA (celler Raimat) i el celler Lagravera, han formalitzat aquest mes de juny dos convenis de col·laboració.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!




L’objectiu d’aquests acords és organitzar i desenvolupar actuacions que contribueixin a impulsar i millorar la qualificació professional de les persones matriculades en els cicles formatius de la família d’Hoteleria i Turisme i fomentar la participació de l’empresa en els processos de qualificació de les persones, i en instituts de titularitat del Departament d’Educació.

Aquestes accions preveuen la realització de pràctiques professionals, formació en l’empresa per estudiants i docents, etc. Una dinàmica que facilitarà que alumnes d’Informació Turística puguin fer Ensenyament Professional Dual als cellers, donant servei a aquesta nova vessant vitivinícola.




Denuncien okupacions d’habitatges a Lleida ciutat
Suspenen la presentació d’un llibre a Lleida per l’ordre de detenció de l’autora

Últimes Noticies

També et pot interessar

Aquest és el nou rumb que ha presentat ESCHOTUR

Comparteix

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR Lleida) mira cap a l’enoturisme i potencia la relació entre els cellers, l’hoteleria i el turisme del territori amb acords puntuals amb empreses. En aquesta línia de treball, ESCHOTUR Lleida, centre del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Codorniu SA (celler Raimat) i el celler Lagravera, han formalitzat aquest mes de juny dos convenis de col·laboració.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!




L’objectiu d’aquests acords és organitzar i desenvolupar actuacions que contribueixin a impulsar i millorar la qualificació professional de les persones matriculades en els cicles formatius de la família d’Hoteleria i Turisme i fomentar la participació de l’empresa en els processos de qualificació de les persones, i en instituts de titularitat del Departament d’Educació.

Aquestes accions preveuen la realització de pràctiques professionals, formació en l’empresa per estudiants i docents, etc. Una dinàmica que facilitarà que alumnes d’Informació Turística puguin fer Ensenyament Professional Dual als cellers, donant servei a aquesta nova vessant vitivinícola.




Últimes Noticies

També et pot interessar