Catalunya Diari

100 periodistes acreditats per a la Copa del Rei d’Hoquei que comença dijous a Lleida

100 periodistes acreditats per a la Copa del Rei d’Hoquei que comença dijous a Lleida| Redacció - Fotografia: Lleida Sport&Emotion

Copa del Rei d’Hoquei al pavelló municipal Onze de setembre

100 periodistes d’arreu d’Espanya s’han acreditat per seguir en directe la competició, que permetrà gaudir a Lleida dels millors equips de l’OK Lliga. Un lateral del pavelló s’ha condicionat especialment per donar servei a la cobertura periodística de la competició.

D’altra banda, el ritme d’adquisició de les entrades per als diferents partits continua a bon ritme i ja se n’han venut 900 entre abonaments i entrades.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha fet una crida als lleidatans i lleidatanes a gaudir dels partits de la Copa del Rei i de l’ocasió única de veure joc d’alta competició amb els equips d’elit de l’Hoquei Patins estatal. Participaran en la competició el F.C. Barcelona, el H.C. Coinasa Liceo, el CP Voltregà, el C.P Vic, el Reus Deportiu, el Moritz C.E. Vendrell, el CP Cerceda i l’ICG Software Lleida com a equip amfitrió.

Els tiquets es poden adquirir a les Oficines de Turisme de Lleida i a les oficines de l’ICG Software Lleida Llista-Pavelló Onze de Setembre. La Copa del Rei d’Hoquei sobre Patins es podrà gaudir des de només 5 euros per a la base del club fins als 25 euros, amb un preu especial per als abonats del Lleida Llista de 20 euros. Els nens i nenes fins a 5 anys tindran l’entrada gratuïta. Les entrades individuals seran de només 10 euros per a tots els partits, excepte la final que serà de 15 euros.


Comentaris

envia el comentari