Catalunya Diari

212 quilòmetres en 5 dies per recaptar fons per AFANOC

212 quilòmetres en 5 dies per recaptar fons per AFANOC| Redacció - Fotografia: Diputació de Lleida

 

Marcel Mor, un jove de 19 anys veí d'Artesa de Lleida, iniciarà aquest divendres la Volta al Segrià, un repte esportiu i solidari amb el que vol recórrer 212 quilòmetres en cinc dies, amb l'objectiu de recaptar fons per AFANOC. El desafiament, que compta amb el suport de la Diputació, espera rebre el suport d'altres atletes.

El recorregut que farà el jove esportista enllaçarà un total de 27 pobles del Segrià. L'origen d'aquest desafiament està en la seva passió per córrer, que ara vol compartir amb tots aquells que vulguin sumar-s'hi en qualsevol de les cinc etapes: la primera, des d'Artesa de Lleida a Maials (36 quilòmetres), passant per Aspa, Alcanó, Torrebesses i Llardecans; la segona, de Maials a Seròs (45 km), per Almatret, la Granja d'Escarp i Massalcoreig; la tercera, de Seròs a Sucs (50 km), per Aitona, Soses, Alcarràs, Gimenells i Pla de la Font; la quarta, de Sucs a Benavent de Segrià (44 km), per Almacelles, Alfarràs, Almenar i La Portella; i la cinquena, el dimarts 30 de juny, de Benavent a Artesa de Lleida (35 km), passant per Corbins, Vilanova de la Barca, Alcoletge, Els Alamús i Puigverd de Lleida.
 
Els horaris encara estan per definir, però estaran en funció de la climatologia. L'esportista farà nit en cadascun dels punts de destí de la jornada. Marcel Mor, que anirà acompanyat d'un fisioterapeuta i un nutricionista, no vol fer el trajecte sol, i per això convida tothom a que l'acompanyi, ja sigui durant una part del trajecte, una etapa o fins i tot en les cinc. Per acompanyar-lo, només cal que tots els que ho vulguin fer facin una donació econòmica a AFANOC, que serà de 5 euros per etapa realitzada.
 
La Diputació de Lleida ha acollit la presentació de la Volta al Segrià. L'acte ha comptat amb la participació del cap de Relacions Interdepartamentals, Antoni Fo; de l'alcalde d'Artesa de Lleida, Pere Puiggròs; de la delegada d'AFANOC a Lleida, Maite Montañés, i del protagonista del repte, Marcel Mor. En la seva intervenció, Antoni Fo ha destacat precisament aquest vessant solidari, que "permetrà recaptar fons per als nens que pateixen càncer i que el Marcel Mor donarà a AFANOC, i això és el que li dóna a la prova un caràcter especial i que va més enllà de l'esport".


Comentaris

envia el comentari