2.650 corredors inscrits a la 3a Cursa Bombers Lleida

2.650 corredors inscrits a la 3a Cursa Bombers Lleida| Redacció - Fotografia: Facebook Cursa Bombers Lleida

 La cursa, que arriba aquest any a la 3ª edició, inclou activitats paral·leles com el Parc Infantil Solidari Lo Marraquet Bomber, que tindrà lloc al pavelló 3 dels Camps Elisis dissabte i diumenge, i el 1r Concurs d’Animació al carrer, amb 11 punts d’animació amb grups de batucades, dj, música en directe, teatre i música que donaran color a la cursa al seu pas per Lleida.
 
La sortida de la cursa estarà situada als Camps Elisis en un espai de 8 metres d'amplada situat davant del Pavelló 3. Sortida Camps Elisis (davant Pavelló 3) i el recorregut es mantindrà igual que l’any passat: Av. Alacant - C/ del Camí de Picos - C/ Victoriano Muñoz – LL-11 - Av. Barcelona - C/ Riu Bessós - Av. Dtra. Castells - Av. de les Garrigues - C/ Jaume II - Pont de la Universitat - Av. de Madrid - Av. del Segre - Av. Tortosa - Av. Pearson - C/ Xavier Puig i Andreu - C/ Comptes d'Urgell - C/ Príncep de Viana - Plaça Ramón Berenguer IV - Nou Pont de Príncep de Viana – C/ Victoriano Muñoz - C/ Camí de Picos - Av. Alacant per arribar de nou als Camps Elisis.
 
La cursa de bombers està organitzada per l’Agrupació Cultural Recreativa Bombers de Lleida i compta amb CX Catalunya, Wala, Sucs F.Vilella i Ekke com a patrocinadors oficials, New Balance com a patrocinador esportiu i MCDonald’s Lleida i Ziving com a patrocinadors infantils. A més, la cursa de bombers col·labora solidàriament amb entitats com l’Associació Espanyola Contra el Càncer, Síndrome de Down i Banc dels Aliments.
 
Els infants tindran un protagonisme especial amb la cursa infantil que se celebrarà el dissabte 6 d’abril. S’hi poden inscriure nens i nenes nascuts del 2001 al 2010. La presentació de la CX Cursa de Bombers Lleida 2013 s’ha presentat a la seu de la delegació del govern de la Generalitat a Lleida amb els representants de les diferents institucions, Generalitat, Diputació, Ajuntament de Lleida, que hi donen suport.Comentaris

envia el comentari