Catalunya Diari

27 medalles viatgen a Lleida des de Banyoles

27 medalles viatgen a Lleida des de Banyoles| Redacció - Fotografia: Associació Piragüística de Balaguer

 En la segona prova del Programa 2020, els benjamins, alevins i infantils havien de recòrrer un total de 1.000 metres els dos primers i 3.000 metres el últims, seguint així amb les especificacions de la cursa anterior. Pel que fa als resultats d'aquesta prova, s'ha aconseguit mantenir la superioritat en el piragüisme de base català.
 
En categoria K1 benjamí, els lleidatans Eric Gilart (SIC), Mariano Zarcos (NAU) i Xavier Alejo (SIC), s'han adjudicat el podi amb les respectives posicions i en femení Andrea Aguera (NAU) va aconseguir el bronze. En K1 aleví, Adrià Escavias (SIC) va guanyar davant de 18 palistes més, sense haver-hi representació femenina en aquesta categoria.
 
En la categoria infantil, Miguel A. Alejo (SIC) s'imposà en K1 home A i Eva Gilart (SIC) va fer el mateix en k1 dona A. En K1 home B Marc Ocon (SIC) va assolir la tercera posició. Pel que fa a les fèmines de K1 B, Alba Juanes (SIC) va guanyar i Júlia Ripoll (BAL) va quedar tercera. Els canoistes Alan Padilla (SIC) i Iker Jimenez (SIC) guanyen també les curses de C1 infanil A i B respectivament.
 
En la classificació per clubs, el Sícoris Club va quedar segon, el Club Nàutic Lleida cinquè i l'Associació Piragüística de Balaguer sisena.
 
Copa Catalana 1000 metres
Pel que fa als resultats de la Copa Catalana 1000 metres, la categoria cadet va donar bastants fruits. En K1 Hector Craviotto (SIC) va guanyar la final i en C1 Jordi Subirà va aconseguir la medalla de bronze. En K2 Craviotto-Garcia (SIC) van quedar segons i en K4 l'embarcació formada per Craviotto-Garcia-Morancho-Fernandez (SIC) va quedar en segona posició. 
 
Les categories Júnior i Sènior no van tenir cap medalla lleidatana malgrat els esforços dels palistes de la nostra terra.
 
En Veterà A, Ivan Arias (SIC) i Oscar Juanes (SIC) van quedar primer i segon respectivament. En K2, Ocon-Gilart (SIC) van assolir la plata i Dobarro-Balsells (BAL) el bronze. En Veterà B, Manuel Craviotto (SIC) es va fer amb la victòria, acompanyat al podi per Josep Miralles (SIC) i Laureà Huguet (NAU). En K2, Hernandez-Miralles (SIC) van guanyar per davant de la parella formada per Mejias-Gonzalez (NAU). I en veterà C, l'olímpic a Roma 1960 Joaquim Larroya (SIC) es va imposar davant de Rosendo Mesalles (NAU) i Marcos Perez (NAU).
 
En la classificació de clubs, el Sícoris Club va aconseguir la segona posició, el Club Nàutic Lleida la quarta i l'Associació Piragüística de Balaguer la sisena.
 
La següent cita es donarà lloc a Banyoles el dia 20 d'abril amb la tercera prova del Programa 2020 i la Primera Cursa Ciutat de Banyoles.


Comentaris

envia el comentari