3.000 persones de públic al Dirt Track d’Agramunt

3.000 persones de públic al Dirt Track d’Agramunt| Redacció – Fotografia: Suzuki Grau Racing

 

La primera edició del Dirt Track d'Agramunt, celebrada aquest dissabte a la nit, es va saldar amb un èxit rotund de públic en una pista, que malgrat estar creada per a l'ocasió, va aguantar el tipus en una jornada espectacular de motor.

La tarda d'aquest dissabte nit a Agramunt va ser espectacular. Prop de setanta pilots van fer vibrar un públic entregat que va romandre immòbil fins quasi les 02.000 hores, per no perdre detall de la Superfinal Open, màniga en la qual José Luis Martínez va ser el més ràpid per davant de Joel Lozano i Àngel Grau. El Team Manager del Suzuki Grau Racing va haver de donar tot i així ho va fer. Gerard Bailo i Sergi Sánchez li van estrènyer fins al límit, encara que la puresa sobre la seva Suzuki, experiència i coratge van fer que Grau no donés el braç a tòrcer. El seu company d'equip David Giménez, molt sòlid en les curses classificatòries va acabar sisè.

 

La cita d'Agramunt va servir també per fer un reconeixement públic al pilot de casa Joan Serra, que va rebre un collage d'imatges de la seva trajectòria esportiva i una gorra dedicada per Marc Márquez, amb qui comparteix el dorsal en pista, el 93, de mans de l'alcalde de la localitat, Bernat Solé. 

 

Sergi Barcons, Joan Noguera i Jordi Capellas van compondre el podi en la categoria Provincial. Miquel Parra, Xavier Artigas i Valeri Mascareta van ser els millors en 85 cc-4T. Marc Montañés, Edgar Sánchez i Brian Guarino, en 65 cc. Pel que fa als 80 cc, Yago Domínguez va guanyar i Xavi Camps i Carlos Prats es van repartir el segon i tercer lloc. 

 

El lliurament de premis va estar protagonitzat pel propi alcalde de la localitat, Bernat Solé; la regidora d'Esports de l'Ajuntament, Montse Canes, i Àngel Grau, membre del Moto Club Lleida, organitzador de la prova. 

 

La Copa Rodi Michelin seguirà el 2 d'agost a l'Albi.