Catalunya Diari

5a Cursa de Muntanya Transllena a la Pobla de Cérvoles

5a Cursa de Muntanya Transllena a la Pobla de Cérvoles| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 El punt de sortida i arribada és l’Ajuntament de la Pobla de Cérvoles. El recorregut passa per l’ascensió a la Serra de Llenda i la seva carena, un dels atractius de la cursa. Segons ha explicat el coorganitzador de la cursa, Víctor Sans, "els participants es trobaran amb un circuit exigent, amb fortes pendents i baixades tècniques i pedregoses".
 
La cursa està organitzada per l’Ajuntament de la Pobla de Cérvoles i l’Associació Catalunya Aventura, i compta amb el suport de la Diputació de Lleida. Els organitzadors esperen superar la xifra de 450 participants de l’edició anterior.
 
La presentació d'aquesta edició de la competició es va dur a terme a la seu de la Diputació de Lleida. A l'acte van acudir-hi el cap de relacions Interdepartamentals de la Diputació de Lleida, Antoni Fo; l’alcalde de la Pobla de Cérvoles, Jaume Estradé; el president del Consell Comarcal de les Garrigues, Juli Muro, el representant de la Secretaria General de l’Esport a Lleida, Joaquim Perisé, i el coorganitzador de la cursa, Víctor Sans. Durant la presentació, Fo destacà valor d’aquestes iniciatives per al territori. "Es tracta de passar un dia agradable al poble fent, esport, fent territori i fent comarca", explicà.Comentaris

envia el comentari