Catalunya Diari

El 6è Sport Business Symposium 2015 ja escalfa motors

El 6è Sport Business Symposium 2015 ja escalfa motors| Redacció - Fotografia: Ibic Comunicació / Ajuntament de Lleida

 

El Palau de Congressos de la Llotja de Lleida acollirà els dies 24 i 25 d'abril la sisena edició del 'Sport Business Symposium 2015', un congrés amb un programa transversal que pretén connectar novament el món de l'esport amb la gestió i la capacitat de generar negoci.

 

 

  

Aquesta sisena edició comptarà amb 24 ponents experts en esport, gestió, motivació i lideratge amb l’objectiu de crear, d’aquesta forma, un entorn de reunió entre empreses de diversos sectors, docents i altres professionals apropant als assistents dos àmbits fonamentals de la societat com són els negocis i les persones. El regidor d'Esports, Txema Alonso, ha agraït l’esforç dels organitzadors, tot remarcant la importància d’aquest tipus d’iniciatives formatives que fomenten la difusió de coneixements i d'experiències per millorar tant a nivell personal com professional.
 

  

 

  

Com a novetat d’aquesta edició, s’ha creat el nou espai: 'Fòrum Esport i Empresa', que convidarà cada any un empresari diferent per tal que expliqui als assistents, des d’un punt de vista personal, com s’ha plantejat i dut a terme el seu negoci d’èxit. En aquest cas, el convidat és el director comercial en Sportlast by Medilast, Òscar Giral, que parlarà sobre l’evolució d’una empresa lleidatana que s’inicià en un garatge i que actualment està venent productes a nivell internacional.
 

  

 

  

En l’anterior edició del congrés es va registrar una participació de 360 persones de 27 províncies diferents. Fins a dia d’avui, la iniciativa ha recollit 182 inscripcions, una xifra que s’espera que augmenti en els últims dies i de la qual cal destacar l’increment d’estudiants provinents de la Universitat de Lleida.
 

  

 

  

Temàtica anual: ‘Esport i empresa, una relació d’èxit’
 

  

El congrés s’iniciarà el proper divendres, dia 24 d’abril, amb la conferència inaugural ‘La Força de l’Actitud’ de l’esportista guanyadora de més d‘una vintena de reconeixements internacionals, Teresa Perales, a les 10.30 hores. La jornada continuarà amb l’acte de lliurament del Premi reconeixement IIDCA i, seguidament, s’impartiran les ponències ‘El lideratge per potenciar el Talent. Lliçons dels líders – coaches’ i ‘Motivació i Esperit Guanyador’ a càrrec de l’escriptor d’una quarantena de llibres sobre talent i lideratge, Juan Carlos Cubeiro, i l’autora de les obres ’Equipos 10’ o ‘Nadal, pasión y coraje’, Helena López Casares, respectivament.
 

  

 

  

La tarda començarà amb la intervenció de la periodista Alicia Senovilla que presentarà ‘10 passos imprescindibles en un pla de màrqueting online’ i continuarà amb una sèrie de presentacions sobre conceptes vinculats a l’àmbit de la comunicació. També tindrà lloc la sessió del fòrum empresarial ‘Esport i Empresa’ a partir de les 18.00 hores.
 

  

 

  

En la jornada del dissabte destaca la taula rodona ‘El negoci de l’Esport’ on intervindran la responsable de Head of Operations & President APG – Associació Patinatge Global, Carla Sariol, del tinent d’alcalde i regidor de Turisme de Lleida, Fèlix Larrosa, el vicepresident de l’Associació Portuguesa de Gimnasos (AGAP), Armando Moreira, l’àrbitre internacional professional de futbol, Xavier Estrada, el director d’INDESCAT, Xavier Esteve, i l’atleta professional i entrenador personal, Jackson Quiñonez. Seguidament tindrà lloc la ponència ‘El retorn econòmic del Màrqueting Experiencial. FANScinar o fracassar’ a càrrec de l’autora de l’obra ‘ABC de la FANScination’, Elena Alfaro, així com la conferència de clausura en clau d’humor del creador de ‘Ahumor, Amor y Humor en Educación y Empresa’, Alonso Pulido.
 

  

 

  

El congrés compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida que s’ha implicat en l’organització, així com també hi ha contribuït econòmicament i a través de la participació del tinent d’alcalde i regidor de Turisme de Lleida, Fèlix Larrosa en la taula rodona del dissabte per parlar del projecte ‘Esports & Emotion’ que dóna suport a aquesta iniciativa. També li han participat l’INEFC Lleida, la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya a través de la Secretaria d’Esports.

 

 

 

  

 

 

 Comentaris

envia el comentari