Catalunya Diari

75.000 euros que garanteixen que l'Actel Força Lleida jugui el play-off

75.000 euros que garanteixen que l'Actel Força Lleida jugui el play-off| Redacció - Fotografia: Actel Força Lleida / Ajuntament de Lleida

 

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros i el president del Força Lleida, Fèlix Gonzàlez, han signat aquest dilluns un conveni-pont entre la Paeria i l’entitat esportiva per garantir els 75.000 euros ja pactats que es deriven dels estalvis del crèdit del pavelló, un import que garanteix que el club pugui jugar el play-off.

L’any passat la Diputació de Lleida i Ajuntament de Lleida varen negociar amb el Força Lleida i amb la Caixa una reducció anual de les línies de crèdit actual. Segons aquest acord una part d’aquest estalvi, 75.000 euros, es dedicaria a la subvenció anual al club.
 
Dificultats derivades de la Fundació Lleida Bàsquet han endarrerit la disponibilitat d’aquests 75.000 euros i ara l’Ajuntament mitjançant el conveni signat aquest dilluns acorda un crèdit-pont mentre no s’apliqui la reducció de costos pactada. Aquest conveni no suposa major cost per l’Ajuntament de Lleida, perquè es derivarà de l’estalvi de despesa financera.



Comentaris

envia el comentari