Catalunya Diari

Abderrahim el Jaafari i Eva Ledesma repeteixen al podi de la CX Cursa Bombers Lleida

Abderrahim el Jaafari i Eva Ledesma repeteixen al podi de la CX Cursa Bombers Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Més de 3.000 runners s’han aplegat aquest diumenge als Camps Elisis, davant de Fira de Lleida, per participar en un dels dos circuits de la cinquena edició de la CX Cursa Bombers Lleida: de 10 i 5 quilòmetres. Uns 2.300 s’han apuntat a la més llarga i han posat a prova les seves habilitats esportives.

Abderrahim el Jaafari i Eva Ledesma han repetit podi i han pujat al primer calaix, havent fet un temps de 30’10’’ i 35’36’’ respectivament. Els han seguit Ivan Espílez i Xavier Areny, i Eva Ribalta i Àngela Castelló. A banda de la classificació absoluta, també s’ha fet la de veterans (els nascuts al 1965 o abans d’aquesta data).
 
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha donat el tret de sortida a la cinquena edició de la cursa, que com sempre, han encapçalat un grup de bombers, amb l’equipament d’intervenció i equips d’aire a l’esquena, i els participants en cadira de rodes.
 
El recorregut ha estat amenitzat amb diversos grups d’animació i batucades. Els itineraris, amb sortida i arribada als Camps Elisis, han passat pel barri de Cappont i han tornat pel marge dret del riu Segre, continuant fins a Pardinyes el recorregut llarg.
 
La cursa està organitzada per l’Associació Cultural Recreativa dels Bombers de Lleida. Aquest dissabte també s’han fet les KOA Curses Infantils Bombers de Lleida a les pistes d’atletisme de les Basses d’Alpicat. Els infants, de fins a 12 anys, han corregut en les diferents curses de 9 categories sobre un circuit tancat.Comentaris

envia el comentari