Catalunya Diari

Abel Martínez, campió de la 3a edició de l’Open Nacional Whey Store, que s’ha celebrat aquest diumenge a Lleida

Abel Martínez, campió de la 3a edició de l’Open Nacional Whey Store, que s’ha celebrat aquest diumenge a Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Els millors especialistes del fitness i el culturisme s’han donat cita aquest diumenge a Lleida al Campionat Regional de Físic-Culturisme i el III Open Nacional Whey Store. El campió absolut del nacional ha estat el barceloní Abel Martínez (4t al campionat del món), que ha hagut de competir amb 90 participants. Al matí, un centenar d’esportistes més han pres part en el regional de Catalunya en què han destacat dues lleidatanes, Lisa Vlasova i Susana Sanz, que han quedat primera i segona en la categoria Bikini júnior.

La competició, considerada una de les millors de l’estat espanyol, ha obtingut un rècord en participació, amb 191 esportistes, dels quals 10 eren de Lleida, segons han remarcar des de l'organització.
 
També ha comentat que cada vegada hi assisteix més públic atrets per aquesta activitat. Els guanyadors s’han repartit 6.000 eros en producte vinculats a aquest esport.


Comentaris

envia el comentari