Catalunya Diari

Acord majoritari dels grups municipals per subvencionar el Força Lleida per inscriure’s a la LEB Or

Acord majoritari dels grups municipals per subvencionar el Força Lleida per inscriure’s a la LEB Or| Redacció - Fotografia: Força Lleida (Arxiu)

 

Després d’un acord majoritari dels grups municipals amb representació a l’Ajuntament de Lleida, s’ha remès aquest dijous al president del Força Lleida, Fèlix Gonzàlez, el compromís per al període 2015-2016 de subvenció municipal que garanteix la inscripció del club a la LEB Or i la continuïtat per aquests anys. 

La subvenció és de 216.000 euros per al 2015 (tenint en compte que aquesta xifra ja inclou les quantitats corresponents als convenis actuals per un import de 195.000 euros i ja lliurades al club) i de 216.000 euros més per a l’any 2016.
 
Amb aquest acord l’Ajuntament de Lleida dóna suport al club i a les activitats que garanteixen l’esport de base.
 
Després de conèixer les quantitats, el president del Força Lleida ha explicat que accepten les condicions, però fixant unes pautes:
1. Compromís dels grups municipals de fer tots els esforços necessaris per complir les condicions acordades durant el ple del passat mes de juny del 2014, en relació a la refinanciació del renting de la Ciutat Esportiva i els increments de dotació de l'entitat pels anys 2015, 2016, 2017 i 2018.
 
2. Compromís dels grups municipals per fer tots els esforços i gestions necessàries per a que el conveni plurianual amb l'entitat s'aprovi al Ple, amb les quantitats i condicions de 2015, abans del 31 de desembre d'enguany. En cas de no realitzar-se, el Força Lleida iniciarà el procés de liquidació i tancament per al 30 de juny de 2016.
 
3. Acord amb la Diputació de Lleida amb les mateixes condicions que amb la Paeria.
 
4. Compromís de realitzar el pagament de les quantitats acordades abans del 30 d'agost de 2015.


Comentaris

envia el comentari