Catalunya Diari

ActelGrup, patrocinador principal del Força Lleida

ActelGrup, patrocinador principal del Força Lleida| Redacció - Fotografia: Força Lleida

 

ActelGrup és des d'aquest dimarts el nou patrocinador principal del Força Lleida. Un acord que fa que l'equip passi a anomenar-se Actel Força Lleida i que els jugadors llueixin des d'aquest instant la marca ActelGrup a la part davantera de la samarreta oficial de l'equip i Qêviris, a la part posterior.

Entre d'altres moltes especificitats, el conveni estableix que ActelGrup i Força Lleida dissenyin un programa d'accions i activitats que incrementin el coneixement i el valor del bàsquet i del Grup cooperatiu a Catalunya, a l'Estat i, evidentment, a les Terres de Lleida.
 Durant la presentació de l'acord, el president d'ActelGrup, Ramon Brualla, ha destacat que "tot el consell rector d'Actel ha estat d'acord des del primer moment en recolzar el bàsquet de Lleida. Amb il·lusió del consell, dels treballadors i dels clients hem volgut sumar-nos al projecte". Brualla creu "que esport i cooperatives juguen junts per donar els millors resultats a tots. I en tenim en comú el territori i la seva representativitat".
 
Per la seva banda, el president del Força Lleida, Félix González, ha "agraït l'esforç d'Actel en ser el patrocinador del club, de sumar-se al projecte". I ha afegit: "Portarem el nom d'Actel i de la fruita de Lleida per tot l'estat".
 
L'acord es signa per aquesta temporada amb la voluntat de que s'allargui en el futur.


Comentaris
Carles Bonet
Molt bona noticia...

envia el comentari