Catalunya Diari

Agramunt organitza diumenge la cinquena Cursa de la Dona

L'organització espera la participació de més de 650 persones en la cursa-caminada que tindrà lloc aquest diumenge, dia 12 de març

Aquest dimecres les inscripcions ja superen els 650 inscrits. | LleidaDiari.cat

La regidoria de Promoció de la Dona conjuntament amb la regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Agramunt han organitzat la cinquena edició de la Cursa de la Dona que tindrà lloc aquest diumenge, dia 12 de març. Una prova esportiva que des de l’Ajuntament d’Agramunt s’organitza per commemorar el Dia Internacional de la Dona que es celebra aquest dimecres. La cita esportiva té com a objectiu principal promoure la pràctica esportiva sobretot entre les dones, amb el reclam de la commemoració del Dia Internacional de les Dones.

En aquesta cinquena edició, l'organització ha apostat un any més per fer dos recorreguts de distàncies diferents. Un primer recorregut de vuit quilòmetres per aquells que vulguin fer-lo corrent, i un altre recorregut, de sis quilòmetres pensat per les persones que vulguin fer-ho caminant. No obstant, ambdós recorreguts comparteixen alguns dels trams, i caminadors i corredors participaran junts durant uns quilòmetres. La prova continua sent no competitiva i així cada participant es marca el seu propi ritme. 

Un altre dels aspectes que es manté en aquesta edició és el fet que la cursa-caminada està oberta a tothom, dones, homes i nens, sense establir barreres i trencant estereotips, tot i anomenar-se Cursa de la Dona. Aquest dimecres les inscripcions ja superen els 650 inscrits. El preu de la inscripció és manté als 5 euros i tots els corredors rebran a l’arribada un petit avituallament i una samarreta commemorativa de la prova. 

Amb la cursa-caminada, Agramunt vol commemorar el Dia Internacional de les Dones. | LleidaDiari.cat

 

El tret de sortida es donarà a les onze del matí a la plaça del Mercadal i comptarà amb la col·laboració duna vintena d’entitats i empreses del poble que han volgut sumar-se a aquesta iniciativa. L’organització de la cursa ha preparat algunes sorpreses per celebrar aquests primers cinc anys de curs. 

Projecte de col•laboració amb la lluita contra el càncer
Un any més la Cursa de la Dona d'Agramunt ha donat continuïtat al projecte de col·laboració amb la lluita contra el càncer i enguany també es donarà un euro de cada inscripció a l'Associació Catalunya Contra el Càncer. D'aquesta manera, a través d'una cursa-caminada es dóna suport a la lluita contra el càncer i s'ajuda en la investigació d'aquesta malaltia.


Comentaris

envia el comentari