Agramunt es prepara per a la Cursa de la Dona d'aquest diumenge

Hi haurà activitats paral·leles per a tots els públics
Imatge d'arxiu d'una cursa de la dona d'Agramunt | LleidaDiari.cat

Agramunt celebrarà aquest diumenge 4 de març la sisena edició de la Cursa de la Dona d'Agramunt. Tot i que les inscripcions encara no estan tancades, ja hi ha inscrites més de 670 persones. Les regidores de Promoció de la Dona i d'Esports de l'Ajuntament d'Agramunt han organitzat una nova edició amb la finalitat de sumar cada any més participants i per la qual s'han preparat un seguit d'activitats perquè sigui un gran matí lúdico- esportiu. Per això, i per omplir el diumenge des de primera hora d'activitats, està previst per les 10.00 hores del matí una sessió de zumba gratuïta i oberta a tothom. A més, abans de la cursa totes les persones que ho vulguin podran pintar-se la cara amb els colors característiques de la Cursa de la Dona d'Agramunt i fer-se fotos al photocall que estarà instal·lat a la plaça del Mercadal.

  

Cal tenir en compte que un any més, i des de la seva primera edició, es continua apostant per una cursa-caminada popular sense competició ni premis i oberta a tothom. Per això, els participants poden escollir entre dos distàncies diferents, vuit o sis quilòmetres, pensades perquè es puguin adaptar a tots els públics. Una altra cosa que no ha canviat, és el vessant solidària de la cursa, i aquest any es tornarà a donar un euro de cada inscripció a l'Associació Catalunya Contra el Càncer. L'any passat amb aquesta iniciativa es van donar 725 euros.

 

La sisena cursa de la dona compta amb més d'una vintena d'empreses i entitats col·laboradores que han volgut sumar-se a la cursa. Entre tots els participants es farà un sorteig de productes i regals que han donat aquests col·laboradors. La cita esportiva començarà a les 11.00 hores del matí i abans de la cursa i per commemorar el Dia Internacional de la Dona del pròxim 8 de març també es farà una lectura conjunta amb l'Associació de Dones l'Esbarjo d'Agramunt.Comentaris

envia el comentari