Catalunya Diari

Agramunt serà ciutat HandboliCat aquest 2017

El conveni signat recull tot un seguit d’activitats de promoció de l’handbol català

Moment de la signatura del conveni al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Agramunt | LleidaDiari.cat

Agramunt ha estat designada Ciutat HandboliCat 2017, una distinció impulsada des de la Federació Catalana d’Handbol amb l’objectiu de promoure l’handbol arreu del territori català. L’Ajuntament d’Agramunt ha signat aquesta setaman el conveni de col·laboració entre el Consistori, el Club Handbol Agramunt, la Diputació de Lleida i la Federació Catalana d’Handbol. Un acord que estableix les principals actuacions que es duran a terme durant aquest any per convertir Agramunt en capital de l’handbol a Catalunya.

A la signatura hi han estat presents l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé; la regidora d’Esports, Montse Canes; el president de la Federació Catalana d’Handbol, Tomàs Moral; el vicepresident de la Federació Catalana d’Handbol, Vivéncio de la Iglesia i Vicario, i el president del Club Handbol Agramunt, Antonio Figuera, així com jugadors d’handbol agramuntins i membres i entrenadors del club local. 

El conveni signat recull tot un seguit d’activitats de promoció de l’handbol català, que es duran a terme al llarg del 2017 a Agramunt. D’aquesta manera, de forma conjunta, les tres institucions organitzaran actes com la Festa de l’Handbol Català 2017, l’Assemblea General Ordinària de la FCH 2017, la Supercopa de Catalunya d’Handbol 17-18,  la Trobada HandboliCat 2017, entre d’altres. A més Agramunt tindrà un programa de promoció de l‘handbol, amb trobades de minihandbol, formació a les escoles, seminaris de formació, clínics i activitats amb jugadors d’elit. 

Agramunt serà Ciutat HandboliCat durant tot el 2017 agafant el relleu de Sant Feliu de Llobregat, i d’altres poblacions i ciutats com Igualada, Balsareny, El Vendrell, Sabadell o  Barcelona.


Comentaris

envia el comentari