Catalunya Diari

Albert Català, àrbitre de la delegació de Lleida, classificat per a xiular play-off d'ascens

Natural de Reus però veí de Lleida des de fa més d'una dècada, té 31 anys i forma part del CTA des del 2009

Imatge de l'àrbitre Albert Català
L'àrbitre de la delegació de Lleida ha estat un dels catalans classificats | Albert Català

El Comitè Tècnic d'Àrbitres de la RFEF ha comunicat els àrbitres catalans seleccionats per xiular el play-off d'ascens a Segona Divisió 'A' i, un d'ells, és l'Albert Català, àrbitre de la delegació de Lleida. Per la seva banda, els altres dos catalans classificats són Albert Ávalos i Víctor Garcia.

Català, natural de Reus però veí de Lleida des de fa més d'una dècada, té 31 anys i forma part del CTA des del 2009. Per la seva banda, Ávalos té 34 anys, va ingressar al CTA el 2002 i pertany a la delegació de l'Anoia, i Garcia està afiliat al CTA des del 2011, té 25 anys i pertany a la delegació del Maresme.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Les eliminatòries es jugaran a Marbella, Màlaga i Algesires

Pel que fa als àrbitres assistents, els seleccionats han estat Sergi López i Mariona Peralta (àrbitre assistent de l'Albert Català), ambdós també convocats a les proves d'ascens a Segona Divisió 'A'. López, també de 25 anys i de la delegació del Maresme, va entrar al CTA el 2010, mentre Peralta, de 25 anys i delegació del Vallès Occidental, va afiliar-se al CTA el 2013. Les eliminatòries, que es jugaran a Marbella, Màlaga i Algesires, tindran lloc els dies 18, 19, 23 i 26 de juliol.


Comentaris

envia el comentari