Catalunya Diari

Alcoletge reunirà aquest dissabte 800 participants en la Cursa Els Tres Tossals

La prova, puntuable per a la Lliga Ponent, ha experimentat un gran creixement en només tres anys de vida
Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dijous la presentació de la Cursa Els Tres Tossals d'Alcoletge, prova puntuable per a la Lliga Ponent que se celebrarà el dissabte vinent, 30 de juny, sota l'organització de l'AE Els Tres Tossals i l'Ajuntament d'Alcoletge. La presentació ha comptat amb la participació del vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre; de Joan Segura, representant territorial d'Esports de la Generalitat; Òscar Ribera, director de la cursa; i Òscar Flores, regidor d'Esports d'Alcoletge.

 

En la seva intervenció, Jordi Latorre ha felicitat els organitzadors per la capacitat de convocatòria de la cursa, que «és un reclam per gent de tot arreu», més encara tenint en compte les dates, i s'ha congratulat pel fet que «tanta gent s'aplegui per fer esport», motiu pel qual ha reiterat el suport de la Diputació de Lleida.

 

Aquesta serà la tercera edició d'una cita que es desenvoluparà a partir de les 20.30 hores sobre dues distàncies: els 5,5 i els deu quilòmetres, que transcorreran per un circuit pel terme d'Alcoletge amb sortida i arribada al Tossal dels Morts. La cursa llarga estarà formada per vuit quilòmetres d'asfalt, un de camí en bon estat i un de pista, mentre que la curta constarà de 4,5 quilòmetres d'asfalt i un de pista. Sobre aquest recorregut curt es farà també una caminada.

  

  

La cursa aplegarà, segons ha avançat Òscar Ribera, 800 participants (500 corredors i 300 caminadors, entre ells uns 150 nens i nenes), dels quals tenen comptabilitzat que n'hi ha provinents de 76 poblacions diferents, a més d'un centenar de voluntaris de gent del poble, unes xifres que donen una idea de la força amb la qual aquesta prova ha entrat dins el calendari, on s'ha fet un nom amb només tres anys de vida. Malgrat aquest èxit, però, no es plantegen ampliar el nombre d'inscrits de cara al futur per tal de «garantir uns serveis de qualitat», ha dit Ribera.

 

Entre aquests serveis, els participants podran gaudir de guarda-roba, WC, dutxes i massatges, així com de quatre punts d'avituallament i sis pantalles polvoritzadores d'aigua durant el recorregut. En acabar, a més, hi haurà dues piscines d'aigua amb gel per tonificar, refrigeri amb líquid i fruita i més tard un sopar amb entrepà i beguda, per acabar la festa amb una disco mòbil. Podeu trobar més informació sobre la cursa a: https://www.elstrestossals.com/.Comentaris

envia el comentari