Catalunya Diari

Alexandre Tàssies i Meritxell Bonet guanyen la Cursa La Cordera d’Albesa

Alexandre Tàssies i Meritxell Bonet guanyen la Cursa La Cordera d’Albesa| Redacció - Fotografia: Mònica Carrera (Lliga Ponent)

 La prova s’ha desenvolupat sobre una distància de 10.400 metres i ha aplegat un centenar d’atletes. En la categoria masculina, Alexandre Tàssies, del CE Linyola, ha demostrat perquè és el vigent campió de la Lliga Ponent dominant amb autoritat i imposant-se amb un temps de 36.47 i més d’un minut d’avantatge pel davant de Xavi Costa (AA Xafatolls), amb 37.50. La tercera posició ha estat Francisco Javier Cebrián (CA Fraga-Bajo Cinca), amb 38.04.
 
En dones, la independent Meritxell Bonet no ha donat opció a les seves rivals i ha vençut amb un temps de 43.35, molt pel davant de Yolanda García (CA Fraga-Bajo Cinca), amb 46.16, i de Glòria Abella (Sícoris Club), que l’han acompanyat al podi.
 
Un esmorzar, la celebració d’altres curses i el lliurament dels premis han posat el colofó a una jornada que ha estat tot un èxit. La Lliga Ponent tornarà el proper diumenge amb la Cursa Ciutat de Cervera, i el dia 11 amb la Cursa de la Diada de Térmens.


Comentaris

envia el comentari