Almatret i Seròs es preparen per la 7a Xallenge BTT Duaigües

Almatret i Seròs es preparen per la 7a Xallenge BTT Duaigües| Redacció - Fotografia: Iter5

 

Almatret, el diumenge 6 de març, i Seròs, el proper 13 de març, acolliran la setena edició de la Xallenge BTT David Duaigües, una cursa no competitiva que va néixer amb l'esperit de donar a conèixer el paisatge de l'Aiguabarreig, el Segrià Sec, i que se celebra en memòria d'un dels cinc bombers morts l'estiu de 2009 durant les tasques d'extinció de l'incendi d'Horta de Sant Joan, a Tarragona.

Aquesta prova esportiva amb bicicleta de muntanya s’ha consolidat com una de les cites de referència amb una elevada participació. L’any passat es va arribar als 1.000 ciclistes, 550 en cada població. Fins a la data, la prova compta amb 200 inscrits.
 
Cada marxa té dos circuits, un de llarg (d’uns 50 quilòmetres amb dificultat mitjana-alta) i un altre de curt de caire popular (d’uns 30 quilòmetres) que passen per corriols, camins i senders, la qual cosa permet donar a conèixer la bellesa dels paisatges naturals d’aquesta zona. Les proves són de caràcter no competitiu amb llistat de classificació per temps d’arribada.
 
Sobre les activitats paral·leles destaca les organitzades amb la voluntat de motivar la participació i la familiarització dels infants en la practica de la BTT.Comentaris

envia el comentari