Catalunya Diari

Alpicat celebrarà diumenge la segona Cursa de la Dona amb 228 participants

La sortida serà des del Parc del Graó, a les 10.00 hores
Imatge de la primera edició de la Cursa de la Dona d'Alpicat. | LleidaDiari.cat

La Cursa de la Dona d’Alpicat ha tancat les inscripcions amb 228 participants que seran presents aquest diumenge, dia 7 de maig, en la segona edició de la prova, que com és habitual des de la seva estrena tindrà caràcter benèfic. Així, tot el que s’ha recaptat mitjançant les inscripcions es destinarà a la investigació del càncer d’endometri que es duu a terme a través de l’AECC Catalunya Contra el Càncer.

La Cursa de la Dona tindrà la sortida al Parc del Graó, davant de l’Escola Doctor Serés, a les 10.00 hores. Tindrà un recorregut de 6 quilòmetres que es podrà fer corrent o caminant. Tots els participants rebran una samarreta com a obsequi, que podran passar a recollir, juntament amb el dorsal, al Pavelló d’Alpicat, tant durant la tarda del dissabte (de 17.30 a 19.00 hores) com el diumenge al matí abans de la cursa (de 9.15 a 9.45 hores). Hi haurà un podi únic femení i un detall per a la participant més jove i per a la més veterana. 

 

La xifra de 228 participants assolida en aquesta segona edició permet superar lleugerament els 200 que es van aconseguir aplegar en l’estrena de la prova, que està organitzada per l’Ajuntament d’Alpicat amb el suport de diferents entitats i empreses. Gràcies a les aportacions d’aquestes firmes es podran dur a terme el sorteig de nombrosos obsequis, com ara una càmera, tres altaveus, cinc cintes, deu buffs, set power bank, tres bosses esportives i sis ronyoneres.Comentaris

envia el comentari