Catalunya Diari

Piqué compra el FC Andorra amb la vista posada en les categories professionals

El jugador blaugrana continua decidit a ampliar els seus negocis després de l'exitosa incursió en el món del tenis
Gerard Piqué ha comprat el FC Andorra per impulsar-lo cap al futbol professional
Gerard Piqué ha comprat el FC Andorra per impulsar-lo cap al futbol professional | CatalunyaDiari.cat

Després de la seva exitosa incursió en el món del tenis, amb la creació d'un nou format de Copa Davis, en la qual té pensat invertir al voltant de 3.000 milions d'euros, Gerard Piqué està decidit a impulsar la resta de plans empresarials que té. Fa uns dies, el mateix jugador blaugrana va confirmar que el pròxim objectiu que tenia era l'adquisició d'un equip de futbol i la creació d'una competició pròpia. Uns plans que ara podrien haver-se convertit en realitat, amb la compra del FC Andorra. 

 

L'acord es farà públic en les pròximes hores

Segons ha informat el mateix 'Diari d'Andorra', uns dels mitjans més importants del Principat, el futbolista ha adquirit el club a través de la seva empresa Kosmos. Un acord ja tancat, que s'espera que es faci públic en les pròximes hores, i que obligarà el jugador blaugrana a assumir la totalitat del deute de l'equip. A més, Piqué també haurà de buscar un nou entrenador, amb la vista posada en les categories professionals, a les quals espera ascendir l'Andorra. 

 

Més notícies relacionades: «Un periodista brasiler sorprèn Piqué amb una entrevista en català»

 

Ara mateix, el club es troba al Grup 2 de la Primera Regional Catalana, on ocupa la posició número onze, amb un total de disset punts. El FC Andorra va néixer l'any 1942, i la seva màxima fita va ser guanyar la Copa de Catalunya l'any 1994, després d'una intensa final contra l'Espanyol. 

 

Alguns tenistes s'han mostrat contraris al torneig organitzat per Piqué
Alguns tenistes s'han mostrat contraris al torneig organitzat per Piqué | FC Barcelona

 

Els tenistes professionals es rebel·len contra Piqué

Cal dir que, després de l'anunci del torneig professional de Piqué, alguns tenistes van reaccionar amb força escepticisme davant la proposta, i fins i tot es van pronunciar en contra. De fet, segons va avançar un el portal francès 'L'Équipe', els detractors del torneig van enviar una carta a la Federació Internacional de Tenis (ITF), en la qual van manifestar el seu rebuig a participar en un esdeveniment com aquest. 

 

SORTEIG: Guanya una entrada doble per veure 'Vertigo amb Orquestra' amb la BSO en directe a Barcelona! Fes clic aquí per participar.

 

Alguns dels noms forts que no comparteixen la idea del jugador blaugrana són Alexander Zverev i Roger Federer, mentre que d'altres com Djokovic van assenyalar que donaran prioritat a altres competicions, com la Copa del Món de l'Associació de Tenistes Professionals (ATP), que es disputarà el mes de gener de l'any 2020. Comentaris

envia el comentari