Catalunya Diari

Andreu Tomás fitxa per l'ICG Software Lleida

Andreu Tomás fitxa per l'ICG Software Lleida| Redacció - Fotografia: ICG Software LleidaAndreu ha estat format al Llista Blava junt al seu germà Lluís, i després d'una excel·lent temporada 2010-11 a primera divisió Nacional, va arribar la proposta de l'equip francès, on durant dos anys ha estat el referent i 'pichichi' de l'equip.

Albert Folguera valora positivament l'arribada de l'Andreu al seu equip, destacant que els dos anys a la lliga francesa i disputant també competició europea, ha fet madurar al jugador, i per tant, torna a Lleida al millor moment de la seva carrera esportiva. És per aquest motiu que l'entrenador espera molt d'ell.

Amb el fitxatge de Tomás la plantilla queda tancada per afrontar un any per endavant molt il·lusionant i amb molts reptes, però amb una única meta: mantenir la categoria i fer el millor paper possible a Europa.

El club blau ha pagar aquest mateix dimecres a la Federació Espanyola de Patinatge el cànon de participació i els avals corresponents per tal de poder inscriure l'equip. Els canons per Europa es faran al setembre.

La plantilla queda així:
Porters:
- Lluis Tomás (Tremp)
- Carles Estrada (Montblanc)

Defenses:
- Carles Trilla (Mollerussa)
- Joan Cañellas (Estudia a Lleida)
- David Ballestero (Alpicat)
- Marc Soler (Lleida)

Davanters:
- Emmanuel Necchi (Estudia a Lleida)
- Lluis Rodero (Les Borges Blanques)
- Andreu Tomás (Tremp)

Júnior: 1 plaça per un jugador de la base del club.


Comentaris

envia el comentari