Catalunya Diari

Aquest Nadal regala salut amb Royal Lleida

Aquest Nadal regala salut amb Royal Lleida| Redacció - Fotografia: Royal Lleida

 

Royal Lleida ofereix en aquesta ocasió una promoció de la qual tothom se’n pot beneficiar; tant la persona que ja forma part de Royal Lleida, com la persona que decideix començar una nova etapa. Per aquest motiu, valoren la teva confiança i premien la teva amistat!

Des de Royal Lleida i a tu, que ja fa un temps que estàs amb nosaltres, volem agrair la teva fidelitat com a soci/a del centre amb aquesta proposta: per cada amic que portis i que es doni d'alta al teu costat, obtindràs un 10% de descompte en la quota del mes següent. Pots portar 1, 2 i fins a 3 amics, i obtenir un 10, 20 o 30% de descompte! (vàlid per noves altes i antics socis amb baixa anterior a 4 mesos). 
 
I per la persona que comença, Royal Lleida ofereix la matrícula gratuïta. Només cal que t’inscriguis acompanyat d’un amic que sigui soci del centre (vàlid per noves altes i antics socis amb baixa anterior a 4 mesos).
 
Promoció vàlida de l’1 de desembre de 2016 al 15 de gener de 2017.
 
Per a més informació podeu trucar al telèfon del centre 973 100 133, apropar-vos personalment al carrer Baró de Maials, 117-119, o bé contactar a través del correu electrònic [email protected]


Comentaris

envia el comentari