Catalunya Diari

L'àrbitre lleidatà Xavi Estrada ha estat escollit el millor de Primera Divisió

El també àrbitre FIFA ha tingut l'oportunitat de xiular importants partits de la lliga espanyola de futbol com el derbi entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid

Imatge de l'àrbitre lleidatà Xavi Estrada
Imatge de l'àrbitre lleidatà Xavi Estrada | Instagram

L'àrbitre lleidatà Xavi Estrada ha guanyat el trofeu Vicente Acevedo que l'acredita com a millor col·legiat de La Liga Santaner 2018-19, és a dir, de Primera Divisió. D'aquesta manera, el lleidatà ha aconseguit posicionar-se en la seva desena temporada com el millor àrbitre d'enguany i deixar palès de l'alt nivell esportiu, mental i professional en el qual es troba.

Cal recordar que durant aquesta temporada, el també col·legiat FIFA ha tingut l'oportunitat de xiular importants partits de la lliga espanyola de futbol com el derbi entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid el passat 9 de febrer. 

Català, Vigo i Gòdia, els altres noms destacats del comitè lleidatà

En aquesta ocasió, Estrada va comptar amb l'ajuda d'Albert Català com a quart àrbitre. Català és àrbitre de Segona Divisió B, també forma part de la delegació arbitral de Lleida i ha pogut acompanyar a Estrada en nombrosos partits de Primera Divisió. Referent la seva trajectòria arbitral, cal destacar que ha aconseguit mantenir-se una temporada més a Segona Divisió B i, per tant, encara ja la seva sisena temporada en aquesta categoria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@xavi402 @catalaferran #trabajo #equipo #gracias #dedicacion #emocion #aprendizaje #friends #valencia

Una publicación compartida por XAVI ESTRADA (@xavi_estrada_masterclass) el

A banda d'aquest important premi Vicente Acevedo per a Estrada, les llistes publicades aquest dimarts pel Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA), portaven més bones notícies per a Lleida: l'àrbitre assistent Josep Antoni Vigo ha ascendit a Segona Divisió A després del seu primer any a Segona B. Per la seva banda, el també lleidatà Pol Gòdia, afrontarà aquest 2019-20 la seva segona temporada com a àrbitre de Segona Divisió B. Així doncs, ara només queda desitjar-los a tots molta bona sort en la nova temporada i agrair-los-hi que portin fins a l'elit esportiva el nom de Lleida.

També et poden interessar...

 


Comentaris

envia el comentari