Catalunya Diari

Ares Llobera, sotscampiona de Catalunya U-15

Ares Llobera, sotscampiona de Catalunya U-15| Redacció - Fotografia: Club Tennis Urgell

 Maristany ha estat més sòlida en el partit decisiu, encara que la lleidatana no ha perdut mai la confiança per guanyar lluitant fins el darrer moment.
 
En categoria masculina, Nicolás Sánchez Izquierdo, que el divendres es va endur els dobles fent parella amb Duarte, ha aconseguit el triomf en un enfrontament èpic davant el jugador del Club Tennis Lleida Álvaro Barranco. Tots dos han jugat un duel molt disputat durant tres hores i mitja. El resultat final ha estat 7-5 / 7-6 / 7-5, deixant patent l’aferrissada batalla que s’ha viscut a un Club Tennis Urgell al que s’han atansat més de 200 persones. 
 
L’entrega de trofeus ha estat presidida el membre de la Junta del Club Tennis Urgell Ramon Llobera; el regidor d’esports de la Paeria, Txema Alonso; el vicepresident de la Diputació, Miquel Padilla, i de José María Muñoz, com a representant de la Federació Catalana de Tennis.
 
La competició, en la que han participat més de vuitanta raquetes, ha estat tot un èxit organitzatiu per part de l’entitat com per l’empresa SLAM i s’ha pogut veure que el tennis lleidatà té molt futur, tant per la bona actuació d’Ares Llobera com d’Álvaro Barranco. 
 
Llobera tornarà a la competició en el Open Internacional de Barcelona. 


Comentaris

envia el comentari