Catalunya Diari

Arriba a la ciutat l'Atlètic Club Lleida, el nouvingut a Primera Catalana

El seu president serà Xavier Batalla, el coordinador general, Carles Claramunt, i el director esportiu Txema Alonso

Imatge de la presentació de l'Altètic Club Lleida
Presenten el nou club de futbol de la ciutat, l'Altètic Club Lleida | LleidaDiari.cat

El Segrià va donar aquest dimarts la benvinguda a l'Atlètic Lleida, un cop finalitzats tots els tràmits iniciats la temporada passada i que permetrà al primer equip del club competir a Primera Catalana la temporada 2020-21. L'acte es va celebrar a les instal·lacions de la Cambra de Comerç de la capital del Segrià.

Per part del club hi han estat presents el seu president, Xavier Batalla, el coordinador general, Carles Claramunt, i el director esportiu Txema Alonso, que han presentat el que serà el primer any del club. En primer lloc s'ha volgut tenir un record per totes les víctimes de la COVID-19 i transmetre el seu condol a familiars i amics, desitjant que aviat puguem oblidar-nos d'aquest malson i fer del futbol un espai de trobada i esbarjo.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del Lleida Diari on comentem entre tots les notícies de Lleida! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

L'aturada de la competició va suposar un cop dur

El president ha fet un repàs al qual va ser l'anomenat any zero de l'entitat, amb l'acord amb l'Efac, a qui s'ha volgut agrair la gran col·laboració i suport rebuts, en especial a la junta directiva encapçalada per Joan Bosch, qui continuarà col·laborant en el projecte. També es va destacar i agrair el gran suport i acollida rebuts per part de l'At. Segre. La temporada passada es va valorar com a correcta, donada la realitat en la qual el club es va trobar. El projecte va començar una mica més tard que la resta i, a més, l'aturada de la competició va suposar un cop dur a les aspiracions de tothom, incloses les nostres. També es va agrair a tots els jugadors, tècnics, auxiliars i col·laboradors la seva dedicació i professionalitat.

Ja en referència a aquest primer any, el club ja va anar posant les bases durant la temporada passada, creant una estructura amb el director esportiu i el coordinador general. La filosofia de club continua la mateixa línia inicial d'aglutinar i sumar als clubs de Lleida, ser referent per tota la província i una sortida natural pels jugadors de Lleida. Per fer-ho possible el club vol crear una base social i empresarial forta i arrelada al territori lleidatà, com així s'està fent, i vol que els abonats gaudeixin de molts més avantatges que el simple fet d'assistir a un partit de futbol, aplicant també tecnologia via telèfon mòbil. Tot i que la campanya d'abonats, per la qual es mantenen els preus, començarà al mes de setembre, qui vulgui fer-se abonat podrà fer-ho mitjançant l'enllaç que publicarem en els següents dies.

El sistema de funcionament del club

El president, Xavier Batalla, també ha fet referència al sistema de funcionament del club. Un sistema adaptat a la categoria en què estem actualment (1a Catalana), amb una Junta Directiva, una Junta Executiva i el Coordinador General que canalitzarà el treball de les diferents comissions i

  

D'altra banda, el cap de comunicació serà Albert Viladegut, mentre que Dani Pujol i Oscar Blanco coordinaran el departament de Disseny i Marketing i Pol Puertas serà el responsable d'imatge i fotografia. A l'Àrea social continuarem comptant amb la col·laboració de Ramon Folguera. Pel que fa a la filosofia de l'Atlètic Lleida destaca que esportivament és la de nodrir-se principalment de jugadors lleidatans, sigui per naixement o per vinculació estreta amb clubs de la nostra terra. En l'àmbit social pretenem obrir-nos a la ciutat i ser un referent que ens identifiqui com una marca del territori i de la nostra ciutat. En la part econòmica la intenció és estar avalats pels nostres abonats i una part important del teixit empresarial de Lleida que creix cada temporada.

Tenir la humilitat per bandera no impedeix que el club sigui ambiciós

Va destacar que per tal de créixer tot ha de fer-ho conjuntament i que tot i ser molt recents i tenir la

  

suport màxim

  

Pel que fa als equips de què disposarà l'entitat, el club se centra en el primer equip i, per aquesta

  

  

  

col·laboració màxima 

  

  

De cara a la competició, actualment es donen per bones les previsions de la Federació Catalana de Futbol de començar el 3-4 d'octubre i segons això es dissenyarà una pretemporada que s'iniciaria la darrera setmana d'agost. El club també va aprofitar per presentar les equipacions per la temporada vinent. Blau marí la primera i taronja la segona. Pel que fa a l'Àrea Esportiva, Txema Alonso, va incidir en la idea que s'ha volgut fer un equip amb una identitat que ja vàrem començar a construir la temporada passada i que hi ha un equip tècnic, amb

  

El perfil de jugador

El perfil de jugador sobre el qual s'ha treballat és un que conegui la categoria, amb experiència, amb un perfil lleidatà i valorant els bons jugadors que tenim a Lleida i amb alguna incorporació puntual que arrodoneixi una plantilla absolutament identificada amb el projecte. L'entrenador, Ismael Mariani, ha de ser el referent del projecte i es una aposta ferma per part del

  

  

Quant als jugadors cal destacar que de la temporada passada continua una base important de futbolistes com Pau Bosch, Ciru ,Oscar Imaz, Juclà, Chipi, Adrian Fernandez, Frankie i Joel Chiné.

  

  


Comentaris

envia el comentari