Catalunya Diari

Arriba el Màsters Provincial, la gran cita anual del tennis lleidatà que celebra també el 50 aniversari del CN Lleida

Arriba el Màsters Provincial, la gran cita anual del tennis lleidatà que celebra també el 50 aniversari del CN Lleida| Redacció - Fotografia: Agència ITACA

 

La setena edició del Màsters Provincial de Tennis ja té a punt tots els detalls de cara a la competició que se celebrarà els dos caps de setmana vinents i que servirà per proclamar els millors jugadors de les quinze categories del tennis lleidatà, amb una participació total de 120 tennistes, tant masculins com femenins, i la disputa de més de 230 partits. 

L’escenari de l’edició d’enguany serà el CN Lleida, que acollirà els partits en horari de matí i tarda amb entrada gratuïta, en un any molt especial per a la entitat, ja que celebra el seu 50è aniversari i estrena part de les importants reformes que ha fet a les seves instal·lacions.  
 
La primera part del Màsters Provincial es disputarà aquest cap de setmana, del 18 al 22 de novembre, i inclourà les primeres rondes dels quadres i també les lliguetes ‘round robin’, mentre que la segona fase se celebrarà del 25 al 27 de novembre, amb les últimes rondes i les semifinals (dissabte 26) i totes les finals (diumenge 27).
 
En aquesta setena edició del Màsters Provincial s’inclouen les 15 categories, des de benjamí fins a absolut –tant masculines com femenines– i les dues categories de veterans (+35 i +45). Per la seva banda, la competició de cadira de rodes se seguirà disputant sota el nom de Gran Premi Ortopèdia Rubio.
 
Cal recordar que el Màsters Provincial és un torneig que, tal com passa a l'ATP i a la WTA, aplega els vuit millors tennistes de cada categoria en funció dels punts obtinguts en les proves puntuables del Circuit Provincial al llarg de l’any, i que han estat l’Open CN Lleida, el Tennis i Cultura i el Prat Llongueras (CT Lleida), el Trofeu Aniversari (CT Urgell), l’Open Esports-Pifarré Sícoris i l’Open Pla d'Urgell (CT Mollerussa).
 
El Màster Provincial està organitzat per la representació territorial de la Federació Catalana de Tennis amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, Ara Lleida, Esport.cat-Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Lleida, Head i Ortopèdia Rubio.


Comentaris

envia el comentari