Catalunya Diari

Arriba el gimnàs BDiR per primera vegada a Lleida

Els socis podran comptar amb descomptes per accedir a tota la resta de gimnasos propis de la cadena

Imatge del gimnàs BDiR a Lleida
Imatge del gimnàs BDiR a Lleida | LleidaDiari.cat

Parlar d'un gimnàs de referència a Lleida és sinònim de parlar de Zenkiu, un dels gimnasos pioners a la zona que, a partir d'aquest mes de desembre, passa a operar sota la marca DiR amb el nom de BDiR Lleida. 

El mític gimnàs es converteix així en el primer centre a Lleida en formar part del grup

  

DiR, reforçant el posicionament de l'empresa com a líder sectorial a Catalunya i convertint-se en el centre número 65 entre l'oferta de fitness i de ioga de Clubs DiR.

  • NOU SERVEI DE LLEIDADIARI: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Capacitat de seguir millorant i oferir els estàndards òptims de qualitat als clients

A més de la renovació estètica de tot el centre, la gestió del club per part de DiR aporta al gimnàs tot el knowhow dels 40 anys de trajectòria del grup català i la capacitat de seguir millorant i oferir els estàndards òptims de qualitat als clients; incorporant noves activitats dirigides, les darreres tendències en Fitness a escala internacional i l'excel·lència en qualitat de tot el seu equip de professionals gràcies la formació continuada assegurada per a tots els tècnics de DiR, tant pel que fa a l'àmbit de l'entrenament personal com pel que fa a les diverses activitats dirigides oferides.

Formar part de la xarxa de centres DiR suposarà també facilitats per a tots els socis i sòcies de BDiR Lleida, que podran comptar amb descomptes per accedir a tota la resta de gimnasos propis de la cadena. Ubicat a una zona privilegiada (Avinguda Prat de la Riba número 94), just al costat d'un aparcament de grans dimensions accessible per a tots els clients i amb unes instal·lacions de 1.500 metres quadrats, BDiR Lleida està equipat amb una sala d'Spinning, una sala de musculació, una nova zona d'entrenament funcional, una ampliada i millorada zona de pes lliure i dues sales d'activitats dirigides. 

Imatge del gimnàs BDiR a Lleida
Imatge del gimnàs BDiR a Lleida | LleidaDiari.cat

Quart cas d'èxit en què el grup català assumeix la gestió d'un gimnàs

BDiR Lleida conforma el quart cas d'èxit en què el grup català assumeix la gestió d'un gimnàs ja existent. Li han precedit en aquest aspecte BDiR Sabadell, BDiR Maresme i DiR Paradise Mataró, tots ells incorporats a la marca DiR entre 2018 i 2019.

L'antic Zenkiu passa així a formar part de la cuidada selecció de gimnasos que han encaixat en els criteris de qualitat que DiR requereix per incorporar gimnasos ja existents a la seva xarxa. Aquests criteris són, principalment, aspectes que garanteixen la continuïtat d'èxit del mateix centre i de la marca: una trajectòria de prestigi, afinitat i bona entesa amb l'equip directiu i instal·lacions de qualitat que permetin oferir totes les disciplines esportives pròpies de l'oferta de DiR.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari