Catalunya Diari

Arriba la 36a edició de la Cursa del Sant Crist de Balaguer

Arriba la 36a edició de la Cursa del Sant Crist de Balaguer| Redacció - Fotografia: Iter5

 

La Cursa del Sant Crist de Balaguer, una de les proves amb més història de l'atletisme lleidatà, arriba aquest diumenge, dia 6 de novembre, a partir de les 10.30 hores, a la seva 36a edició. La competició oferirà premis per aquells que aconsegueixin batre el rècord de la prova.

La jornada proposarà recorreguts de 10 i 5 quilòmetres, ambdós puntuables per a la Lliga Ponent, recuperant en la cursa llarga el recorregut de la pujada fins al Sant Crist, i tot plegat emmarcat dins la Festa Major de Balaguer.
 
Al marge dels premis que s'atorgaran a cada categoria, i que no seran acumulatius, hi haurà un premi especial de 50 euros per a qui superi la marca de l'atleta de l'Hinaco Monzón, Iván Espílez, de 31.58 als 10 quilòmetres, i de l'atleta del Runner's Balaguer, Antoni Carulla, de 15.50 als 5 quilòmetres.
 
Organitzada pels Runner's Balaguer, la cursa es posarà en marxa a les 10.30 hores. A tots els participants se'ls hi entregarà una samarreta tècnica i una bossa del corredor. Hi haurà serveis de dutxes i vestidors, avituallament d'arribada i guarda-roba. Les dutxes i els vestidors estaran situats a 300 metres de la sortida (Molí de l'Esquerrà).
 
L'entrega de dorsals, samarretes i bossa del corredor es farà el dia abans, dia 5 de novembre, de 18.00 a 20.00 hores, al Bar 1900 de Balaguer, o bé el mateix dia de la cursa, de 9.00 a 10.00 hores, al pavelló Molí de l'Esquerrà.


Comentaris

envia el comentari