Catalunya Diari

Arriba la Sant Silvestre més viatgera de totes les edicions

Arriba la Sant Silvestre més viatgera de totes les edicions| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Centenars de corredors ompliran el proper 31 de desembre els carrers del centre de la ciutat amb motiu de la Sant Silvestre de Lleida, la darrera cursa de l’any i, enguany, també la més viatgera, ja que, com a novetat en aquesta edició, ciutats com Nova York, Lleida, Veracruz o Tòquio i països com Perú, Tailàndia, Sicília i Vietnam seran presents durant la cursa donant a conèixer la seva gastronomia més característica en cada punt quilomètric del recorregut.

El regidor de l’Ajuntament de Lleida, Josep Barberà, el president de l’Associació Esportiva Ekke, Pep Castarlenas, el president de l’Associació de Veïns de Jaume I, Jaume Millas, i el director de la cursa, Quique Borràs, han presentat aquest dimecres al nou restaurant 747 les novetats d’aquesta edició de la Sant Silvestre, que enguany compleix 21 anys. Barberà ha mostrat la seva satisfacció i orgull “per aquesta cursa tan arrelada a Lleida, molt vinculada al Centre Històric i a la ciutat”. En aquest sentit s’ha expressat el director de la cursa, qui l’ha definida com “una prova emblemàtica i molt consolidada a la ciutat”.
 
Per la seva banda, el president de l’Associació Esportiva Ekke, ha explicat que l’organització d’aquest esdeveniment esportiu “referma el compromís de l’EKKE amb l’esport a Lleida”. Castarlenas també ha agraït la Paeria “pel seu suport en l’organització de qualsevol esdeveniment esportiu que tingui lloc a la ciutat”. Finalment, el president de l’AAVV Jaume I ha agraït el teixit comercial i els patrocinadors “fer possible aquesta cursa”.
 
Com és habitual, la Sant Silvestre lleidatana presenta dos recorreguts, un de 10 quilòmetres, i un altre, més assequible, de 3,7 quilòmetres, amb l’objectiu d’atansar la pràctica esportiva a tota la ciutadania. El circuit de 3,7 quilòmetres s’iniciarà a les 16.15 hores des de la Plaça Cervantes, amb un recorregut cèntric que passarà per Prat de la Riba, Rambla Ferran i Avinguda Catalunya com a carrers més destacats. El circuit de 10 quilòmetres s’iniciarà a les 17.00 hores i, des de la Plaça Cervantes, es dirigirà a Prat de la Riba, passant pel Pont de Príncep de Viana i la canalització del Riu, i enfilant el Pont Vell i l’Avinguda Catalunya. 
 
La Sant Silvestre, que enguany s’ha marcat com a objectiu assolir prop de 1.500 corredors, està organitzada per l’Associació de Veïns de Jaume I i l’Associació Esportiva Ekke, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida i el patrocini de Bokoto, 747 Gastrobar i el Districte del Mercat del Pla. 
 
Les inscripcions ja estan en marxa. 


Comentaris

envia el comentari