Arriba la segona cursa SED-Lleida 'No siguis gallina'

Arriba la segona cursa SED-Lleida 'No siguis gallina'| Redacció - Fotografia: SED Lleida

 

Lleida organitza aquest diumenge, dia 6 de març, la segona edició de la cursa SED-Lleida, l'única cita atlètica de la ciutat 100% solidària. Cinc quilòmetres de recorregut, puntuables per la Lliga Ponent, qeu volen canviar vides. Quilòmetres en favor d'una causa: cap infant soldat. 

Per aquest motiu, en aquesta edició, l'ONG SED recolzarà el projecte d'educació de 150 nois de la República Centreafricana, un país en conflicte des de 2006 i que ha usat infants per la finalitat bèl·lica. Tots els diners dels corredors, íntegrament, es destinaran al projecte de reinserció que s'està duent a terme a la ciutat de Berberati.
 
La previsió és superar els 800 inscrits de l'any passat i arribar al miler de participants. Per fer possible aquesta prova solidària, hi ha 120 voluntaris inscrits i 60 empreses hi donen suport. Gràcies a aquestes empreses tots els diners dels corredors es destinen al projecte social, ja que la seva col·laboració permet oferir a cost zero la bossa del corredor i organitzar la logística, els avituallaments i l'animació.
 
'No siguis gallina' és el lema de la cursa. Convida a sortir de casa, a implicar-se per denunciar les injustícies i a moure's per millorar el món. Petites passes juntes permeten fer grans millores en racons concrets. La "gallina manya" és la mascota i participa en la cursa i en els actes de difusió. Precisament ella és la responsable d'uns vídeos promocionals que circulen per la xarxa amb l'etiqueta #nosiguisgallina.
 
A més, també s'han organitzat diverses activitats paral·leles a la cursa. Durant el matí del diumenge hi haurà batucada, sorteigs de productes entre els assistents, masterclass de zumba, massatges al finalitzar la cursa, esmorzar popular... i durant el recorregut hi haurà uns ous amagats que, per qui els trobi, tenen premi. Comentaris

envia el comentari