Catalunya Diari

Arriba la segona edició dels '10 quilòmetres Aeroport d’Alguaire'

Arriba la segona edició dels '10 quilòmetres Aeroport d’Alguaire'| Redacció - Fotografia: Iter5

 


Alguaire acollirà aquest diumenge la segona edició dels 10 quilòmetres d’Alguaire, una competició que es desenvoluparà sobre una distància única i que començarà a les 09.45 hores des del pàrquing de l'aeroport. Aquesta és una nova cita de la Lliga de Ponent.El tancament de meta de la cursa és a les 11.15 hores. A partir d’aquest moment els corredors podran acabar la prova però no sortiran a la classificació i tindran trànsit obert. Hi haurà trofeu als tres primers de la classificació general i als tres primers de cada categoria.
 
L’Ajuntament d’Alguaire, amb el suport de l’Aeroport d’Alguaire, i la col·laboració tècnica de l'Associació Esportiva Ekke, han organitzat aquesta cursa en un indret únic, amb sortida i arribada davant la Torre de Control 
de l'aeroport. El traçat serà en un 99% asfalt i pràcticament pla, exceptuant un petit
 desnivell als darrers quilòmetres que servirà per decidir el final de la cursa.
 
La inscripció i el pagament es podran fer on-line a la pàgina web de la cursa. La inscripció està oberta des del 25 d’agost, i és tancarà a l’arribar a 500 participants, o el divendres 10 d’octubre a les 14.00 hores. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa. Totes les persones inscrites rebran la seva bossa de corredor, el xip (lloguer), el dorsal, la documentació de la cursa i el regal oficial.
 
A partir de les 11.30 hores arribarà el torn de les curses infantils, amb distàncies adaptades a les edats escolars (2002 a 2010).


Comentaris

envia el comentari