Catalunya Diari

Arriba la XVIIIa edició de l'Autocross Ciutat de Lleida

Arriba la XVIIIa edició de l'Autocross Ciutat de Lleida| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El circuit municipal d'autocross de Lleida acollirà aquest cap de setmana la XVIIIa edició de l'Autocross Ciutat de Lleida - Campionat d'Espanya i Catalunya. Un total de 104 pilots es donaran cita en aquesta prova, que està organitzada per l'Escuderia Lleida i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Lleida.

Entre les novetats d'enguany destaca un nou traçat per resistències, 250 metres més, que afegeix un aspecte més tècnic a la competició. La longitud total del circuit serà de 1.245 metres. Una segona novetat és la categoria Off-Road Series que fomenta la participació i utilitza vehicles estrictament de series per contenir despeses dels pilots i així augmentar la participació. També es consolida la categoria Júnior Car Cross, una categoria per nens de 9 a 16 anys amb vehicles car cross monoplaces.
 
El desenvolupament de les proves s’iniciarà dissabte amb verificacions tècniques, entrenaments lliures i qualificatius amb entrenaments previs de 3 voltes per provar el nou traçat. Dissabte es presentaran les classificatòries, les finals B i el diumenge les finals amb l’acte d’entrega de trofeus.
 
Hi participaran 104 pilots -un 65% provinents de fora de Lleida-, una xifra que suposa un increment considerable respecte la passada edició. La competició permetrà veure en acció alguns dels millors pilots nacionals, 10 d’ells han estat campions d’Espanya en diverses modalitats.
 
El públic podrà adquirir abonaments al preu de 10 euros per accedir al circuit els dos dies de curses, dissabte i diumenge, o adquirir entrades per separat (dissabte 5 euros i diumenge 10 euros).


Comentaris

envia el comentari