Catalunya Diari

Arriba una impressionant segona edició del Freestyle Zombies Resurrection a Lleida

El xou mourà les emocions de tots els presents amb les psycho dolls poloneses, que conjugaran el foc amb els seus malabars

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

El Freestyle Zombies Resurrection ja té data per a la seva actuació a Lleida. Els apassionats d'aquest món podran gaudir de l'esdeveniment que es durà a terme al pavelló Barris Nord de Lleida el pròxim 26 de desembre.

La Plaça Sant Joan de Lleida ha servit aquest dimarts com a punt neuràlgic per desplegar una mostra del que serà una segona edició que tornarà a comptar amb els millors especialistes d'esports extrems com el Freestyle Motocross, el Quad o la bicicleta BMX i Mountain Bike en estil lliure.

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

Marc Pinyol, Rocky Florensa i Guillem Navas han delectat els assistents

Marc Pinyol, Rocky Florensa i Guillem Navas han estat els encarregats de delectar amb els seus salts als ciutadans que passejaven per la zona. Una plaça en ple centre neuràlgic de la ciutat catalana que s'ha quedat petita. I és que els trucs dels tres pilots de Lleides han estat acompanyats pel grup musical Steinboke, que ha compost una cançó única i exclusivament per l'excel·lent xou que se celebrarà el 26 de desembre.

Imatge de la presentació

Els noms cridats a saltar a l'escena al Barris Nord són: Edgar Torronteras, l'alemany Kai Haase, l'italià Davide Rossi, el danès Alex Porsing i els espanyols Marc Pinyol, Rocky Florensa i Antoni i Guillem Navas al mapa de l'Freestyle Motocròs ; als quals s'unirà l'exhibició mai abans vista a la ciutat com és la del pilot eslovè de quad cross Ales Rozman; i els riders de MTB i BMX Andreu Lacondeguy, Bienvenido Aguado, Diego Solans, Aleix Planella, l'austríac Dan Miller i Arkaitz Armendariz.

Més espectacle amb foc i malabars

Així mateix, el xou mourà les emocions de tots els presents amb les psycho dolls poloneses, que conjugaran el foc amb els seus malabars, Dual DM Records, encarregats de la música que amenitzarà la vetllada, alhora que la cantant Éphona realitzarà una actuació en directe. 

El team manager de Lleides, Antonio Navas, recorda que «les entrades estan a la venda en diferents espais físics de la ciutat, així com a la web www.events.lleides.com. L'espectacle serà molt diferent del de la passada edició i, de bé segur, com ja va passar l'any passat ningú quedarà indiferent. La veritat és que comptar amb professionals de tot el món en un sol esdeveniment és molt complicat i des de Lleides ho hem aconseguit».

Un moment de l'espectacle de presentació a Lleida
Un moment de l'espectacle de presentació a Lleida | LleidaDiari.cat

Més moments de l'increïble presentació a Lleida
Més moments de l'increïble presentació a Lleida | LleidaDiari.cat

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari