Catalunya Diari

Arriba la sisena edició de la Cursa Entre Vinyes d'El Vilosell

Es tracta d'una acció solidària amb la Fundació Catalana de Lupus, tindrà lloc amb sortida a les 9.30 hores des de davant del celler

Cartell de l'esdeveniment
Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

La 6a edició de la cursa Entre Vinyes del celler Tomàs Cusiné, solidària amb la Fundació Catalana de Lupus, tindrà lloc aquest diumenge 20 d'octubre amb sortida a les 9.30 hores des de davant del celler d'El Vilosell. Un any més, la cursa tindrà dues distàncies de 7 i 15,5 quilòmetres.

La caminada i Cursa Entre Vinyes del Celler Tomàs Cusiné sorgeix de la voluntat de crear un esdeveniment esportiu massiu en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus per tal de donar a conèixer la malaltia i captar recursos per a la investigació científica. La saturació d'iniciatives similars en nuclis urbans va suggerir la idea de sortir de la ciutat i això ens va dur a plantejar-ho en l'entorn vinyater del grup cellerer Tomàs Cusiné.

El Circuit del Vi es va estrenar l'any 2014

Així doncs, té lloc el Circuit del Vi que es va estrenar l'any 2014 amb el projecte al celler Tomàs Cusiné d'El Vilosell i que, posteriorment, s'ha ampliat amb la Cursa Cara Nord -del celler del mateix nom de la DO Conca de Barberà- i la Cursa i caminada Nocturna al Castell del Remei, que ja ha complert tres edicions molt reeixides.

La col·laboració de la Fundació Catalana de Lupus i la relació del mateix grup cellerer amb esportistes d'elit fa possible que els participants puguin accedir al sorteig de marxandatge esportiu signat per cèlebres protagonistes de l'actualitat esportiva sensibles a la causa de la malaltia amb l'objectiu de poder obtenir més recursos per a la recerca. Tots els certàmens tenen una direcció tècnica esportiva que, entre altres qüestions, decideix els dos recorreguts més adients per als atletes.

La bossa del participant conté una ampolla d'obsequi del celler

Per tal d'apropar l'acció solidària al màxim de gent, sempre es proposa una distància més llarga per als corredors i una menor que també es pot fer caminant. I, en totes les proves, la bossa del participant conté una ampolla d'obsequi del celler corresponent i s'instal·la un taulell on es poden degustar alguns dels vins que s'hi elaboren. Així mateix, els participants i acompanyants també l'oportunitat de conèixer més sobre el lupus en la parada que instal·la la Fundació Catalana de Lupus atesa per afectats per la malaltia i voluntaris amb la intenció de fer-ne difusió.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari