Autocar per anar a animar al Lleida Esportiu contra el Prat

Autocar per anar a animar al Lleida Esportiu contra el Prat| Text i fotografies: Lleida Esportiu

 Des d’aquest dilluns a partir de les 17.00 hores, tot els interessats en acompanyar al Lleida Esportiu per anar al partit entre la AE Prat i el conjunt lleidatà poden reservar plaça per l’autocar que està organitzant el club a les oficines del Camp d’Esports.
 
Tothom qui ho desitgi pot reservar plaça aquest dilluns de 17.00 a 21.00 hores, dimecres i dijous de 16.00 a 21.00 hores i divendres de 16.00 a 20.00 hores. Dimarts les oficines romandran tancades. Així, doncs, el termini per reservar plaça acaba el divendres dia 28 de febrer a les 20.00 hores. En el moment de fer la reserva cal portar el DNI original i pagar els 10 euros que costa el desplaçament. L’entrada a l’estadi no està inclosa en el preu del viatge. 
 
Per a fer aquest viatge fins a l’estadi del Prat (Barcelona), cal un mínim de 50 persones inscrites. Si no s’arriba a aquesta xifra el divendres dia 28 de febrer a les 20.00 hores, que és quan finalitza el període d’inscripció, el club no farà l’autocar. Si, per contra, hi ha més gent i es pot omplir un segon autocar, aquest també es farà sempre hi quant també estigui ple. Comentaris

envia el comentari