Catalunya Diari

Autocar per anar a veure al Lleida Esportiu contra el Sant Andreu

Autocar per anar a veure al Lleida Esportiu contra el Sant Andreu| Text i fotografies: Lleida Esportiu

del darrer desplaçament a casa del Prat

Els responsables del conjunt blau pretenen que el màxim de socis i aficionats del Lleida Esportiu es desplacin fins al camp del Sant Andreu per donar suport als homes de Toni Seligrat a terres barcelonines per aconseguir 3 punts que ens mantinguin en llocs de play off d’ascens a Segona Divisió A.

Tothom qui desitgi viatjar amb l’autocar del club pot reservar plaça a partir d’aquest dilluns a les 17.00 hores a les oficines del Lleida Esportiu i fins a les 21 hores del vespre. Dimecres i dijous les oficines estaran obertes de 16.00 a 21.00 hores i divendres, que és quan finalitza el termini per reservar plaça, de 16.00 a 20.00 hores. Recordem que dimarts les oficines del conjunt lleidatà romandran tancades. En el moment de fer la reserva cal portar el DNI original i pagar els 10 euros que costa el desplaçament. L’entrada al Narcís Sala no està inclosa en el preu del viatge.

Per a fer aquest viatge fins a l’estadi del Sant Andreu (Barcelona), cal un mínim de 50 persones inscrites. Si no s’arriba a aquesta xifra el divendres dia 14 de març a les 20.00 hores, que és quan finalitza el període d’inscripció, el club no farà l’autocar. Si, per contra, hi ha més gent i es pot omplir un segon autocar, aquest també es farà sempre hi quant també estigui ple.

Està previst que l’autocar d’aficionats surti de l’esplanada del Camp d’Esports el mateix diumenge dia 16 de març a les 08.30 hores i torni cap a la capital del Segrià després del partit entre el Sant Andreu i el Lleida Esportiu que es jugarà a les 12.00 hores al Camp Municipal de Futbol Narcís Sala.


Comentaris

envia el comentari