Catalunya Diari

Les Avellanes organitza la setena edició de la Marxa Trail ‘Les Peülles 54’

Proposa tres distàncies, de 54, 34 i 12 km, se celebrarà el 12 de maig i puntuarà per la Lliga de la Noguera de curses de muntanya

Imatge de la presentació
Imatge de la presentació | LleidaDiari.cat

El vicepresident quart de la Diputació de Lleida, Eloi Bergós, ha participat aquest dijous en la roda de premsa de presentació de la 7a Marxa Trail 'Les Peülles 54', que se celebrarà el dia 12 de maig al municipi de les Avellanes i Santa Linya en les distàncies de 54, 34 i 12 km. La presentació –que ha tingut lloc a la sala de premsa de la Diputació– ha comptat amb les intervencions del president del Club Excursionista les Peülles del Montsec, Daniel Utgé; la regidora de l'Ajuntament de les Avellanes i Santa Linya, Mercè Badia; i del membre de la junta directiva del club, Lluís Garrofé.

La marxa transcorre pels pobles de les Avellanes, Vilanova de la Sal, Santa Linya i Tartareu. Donat l'èxit de la novetat de l'any passat amb la incorporació de la cursa de 12 km a la població de les Avellanes, els organitzadors repeteixen distància, tot i que enguany anirà cap a Tartareu. Es tracta d'una ruta que té 345 metres d'ascensió acumulada.

Una ruta de 54 kilòmetres amb 1.691 metres d'ascensió acumulada

Aquesta se sumarà a les que ja s'han celebrat en edicions anteriors: una ruta de 54 kilòmetres amb 1.691 metres d'ascensió acumulada, i una altra de 34 i 1.068 metres d'ascensió. Ambdós circuits passen pels quatre pobles d'aquest municipi, combinant pista i corriol, on els participants gaudiran d'unes vistes espectaculars. Destaca el fet que els participants de la cursa llarga passaran el monestir de Santa Maria de Bellpuig de les Avellanes, i que estan incloses a la Lliga de la Noguera de curses de muntanya. D'altra banda, els participants podran fer la cursa corrent o caminant.

El punt comú de sortida serà la pista poliesportiva de les Avellanes, des d'on s'iniciaran les rutes de manera esglaonada: a les 7.30 hores, els 54 kilòmetres, a les 7.40 els 34, i a les 9.30 els 12 kilòmetres. El preu de les inscripcions inclou esmorzar, dinar, avituallaments, samarreta tècnica i servei de fisioteràpia a l'arribada. S'espera la inscripció de 300 participants. Podeu consultar més informació de la Marxa-Trail Les Peülles 54 a: http://www.peullesdelmontsec.com/.


Comentaris

envia el comentari