Catalunya Diari

Èxit de participació a la 1a Trail Nocturna Clos Pons

Èxit de participació a la 1a Trail Nocturna Clos Pons| Redacció - Fotografia: Clos Pons

 Aquesta era la última cursa del circuit Trail Running Series Lleida que va constar d’un circuit més tècnic i salvatge de 21 quilòmetres allunyat de qualsevol nucli urbà, complimentat amb un circuit més planer de 8 quilòmetres, que van donar cita a més de 300 atletes els quals van poder gaudir del paisatge nocturn al cor de les Garrigues entre vinyes i boscos. 
 
Els participants i els acompanyants van iniciar la jornada amb una mostra gastronòmica de productes de proximitat maridada amb els vins Clos Pons a més a més de visites guiades al celler. Una barbacoa chill out a la fresca va posar el punt final a la jornada.
 
Els atletes només trepitjar la línia de meta van poder comprovar a través del seu telèfon mòbil mitjançant el codi QR inserit al seu dorsal el temps real i oficial que van aconseguir, així com la posició en què van arribar i la categoria
 
En la cursa de 21 quilòmetres el primer en arribar a la meta va ser Xavier Sahuquillo Falcó amb un temps de 1h 32' en categoria masculina i Glòria Abella Falcó amb un temps de 2h 1’ i 56”. En la cursa de 8 quilòmetres el guanyador va ser Aleix Cercós Ageltes amb un temps 45’ i 35” en categoria masculina i Divina Farreny Justribó amb 51’ i 3”.
 
L’entrega final de premis de la Lliga Trail Running Series Lleida serà el proper divendres dia 6 de juny a les 20.30 hores al gimnàs Ekke de Lleida, on es premiarà els millors corredors de les set curses.Comentaris

envia el comentari