Catalunya Diari

Balaguer acull la I edició de la Copa Promeses de Piragüisme

Balaguer acull la I edició de la Copa Promeses de Piragüisme| Redacció - Fotografia: Ajuntament de Balaguer

 


La primera edició de la Copa Promeses de Piragüisme 'Ciutat de Balaguer' va aplegar el passat dissabte dia 9 una cinquantena de joves palistes en les categories benjamí, aleví i infantil. A més dels palistes locals de l’AP Balaguer, van assistir palistes del Sicoris Club, el Club Nàutic Lleida i l’AE Xino Xano de Deltebre. Durant la jornada es van celebrar 3 curses per categories, de 1.000 metres per a benjamins i alevins i de 3.000 metres per als infantils. Aquesta cursa 'pilot' va servir de cloenda del primer curset de Piragüisme que ha organitzat l’AP Balaguer dins del projecte de creació d’una escola de piragüisme a la ciutat i d’un equip de competició. Els palistes balaguerins hagueren d’enfrontar-se a palistes més experimentats, però tot i això feren un molt bon paper en totes les categories. 
 
En la K1 benjamí, Roger Barbosa fou 9è. El K1 aleví masculí fou la cursa amb més representació balaguerina: Jairo Novas (7è), Lucas E. Vigna (8è), Albert Daura (9è), Josep Domingo (10è), Genís Pujol (11è) i Oriol Barbosa (12è) esgarraparen una bon quantitat de punts per l’AP Balaguer. En K1 aleví femení Julia Ripoll i Clàudia Puig foren 1a i 2a respectivament. Finalment, en la última cursa la Noèlia Rocaspana fou la única representant balaguerina, havent de cobrir 5 voltes al circuit per finalitzar en 3r 
lloc en categoria K1 infantil B femení. 
 
En la classificació final per clubs l’AP Balaguer sumà 148 punts, quedant en tercer lloc, per darrere del vencedor Sicoris de Lleida (442) i del segon classificat, l’AE Xino Xano (176). El C. Nàutic de Lleida tancà a classificació amb 116 punts. Vista la bona acollida i participació està previst acollir la pròxima temporada una prova del circuit de la Copa Catalana - Programa 2016.


Comentaris

envia el comentari