Balaguer celebrà dissabte el VI Triatló Internacional

Balaguer va celebrar dissabte la sisena edició del Triatló Internacional de la localitat, organitzat pel Club Pedala.cat. La principal novetat d'aquest any va ser la incorporació de la modalitat 'Infern', amb 30 quilòmetres extra de BTT.

Els 245 esportistes inscrits van intentar superar els 1,9 quilòmetres de natació al pantà de Sant Llorenç, 90 quilòmetres de ciclisme per la comarca de la Noguera i finalment 21 quilòmetres per un recorregut urbà a la ciutat de Balaguer.

El guanyador de la prova va ser Rubén Galvañ, del Club Ilicitano Triatlón, amb 4 hores, 41 minuts i 46 segons. La campiona femenina fou Ester Hernández, del Club Natació Reus Ploms, que va acabar la prova amb 5 hores, 15 minuts i 9 segons.

Com a novetat d’aquest any, es va incorporar una modalitat més, la 'Infern', en els que els participants inscrits havien de fer, a més de les 3 proves ja esmentades, 30 quilòmetres de circuit de BTT per senders i corriols de la zona. Eduard Barceló del Club Pedala.cat va ser el guanyador absolut de la prova.