Catalunya Diari

Baqueira Beret crea una 'app' per informar de novetats als esquiadors

Aquesta nova versió permet accedir a una àmplia varietat de càmeres web distribuïdes per les quatre àrees de l'estació

Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

L'esperit Baqueira Beret es comparteix i, ara també, es descarrega. L'estació d'esquí de la Val d'Aran i Valls d'Àneu presenta nova aplicació per a telèfons mòbils de cara a aquesta temporada 19/20, moltes novetats, noves funcionalitats i serveis, que milloraran encara més l'experiència dels esquiadors i snowboarders.

La nova app, disponible per a iOS i Android, compta amb un nou disseny totalment renovat, una reestructuració del contingut per a una millor navegació i una usabilitat d'última generació. Entre els serveis més destacats es troba l'estat de les pistes i remuntadors en temps real i la meteorologia a l'instant per conèixer les condicions de l'estació a al moment.

Permet accedir a una àmplia varietat de càmeres web

Aquesta nova versió permet accedir a una àmplia varietat de càmeres web distribuïdes per les quatre àrees de l'estació, Baqueira, Beret, Bonaigua i Baciver, a més de comptar amb les espectaculars livecams. També es pot consultar el mapa de pistes per conèixer tots els racons dels 162 km esquiables de Baqueira Beret.

L'aplicació permet accedir a les plataformes directes de BaqueiraPASS i Viatges Baqueira on podrà consultar i realitzar recàrregues de el forfet o reserves d'allotjaments i altres serveis. També s'ofereix l'accés directe a Audi Ski Kronos per descarregar els vídeos de les seves descensos en el divertit traçat situat a la banda de la nova cafeteria de Baqueira 2200.

Sistema de geolocalització

El sistema de geolocalització permet trobar els serveis més properes a l'usuari dins de l'estació com punts de restauració disponibles per a gaudir de la gastronomia de la Val d'Aran, i els serveis de lloguer i compra de material d'esquí a Ski Service. L'actualitat de l'estació cobra protagonisme en aquesta nova versió amb la retransmissió en streaming de Ràdio Aran que compta amb més de 40 anys d'emissió. A més, també pot consultar les notícies i esdeveniments més destacats de l'agenda de la temporada. La seguretat a pistes està present en la nova app amb connexió SOS per alertar de manera directa al servei de pistes de manera directa en cas d'emergència.

Estrena de noves funcionalitats en les pròximes setmanes

Durant la temporada s'oferirà noves funcionalitats i serveis exclusius per a clients que disposin de la nova targeta BaqueiraPASS. El mapa interactiu 3D de l'estació, el SkiTracking i les reserves en restaurants de l'estació seran algunes de les novetats disponibles en les pròximes setmanes.

Pot descarregar-se, ja que està disponible per a dispositius iOS i Android. Per smartphones Apple aquesta nova versió, apareixerà com una nova actualització, en canvi per als mòbils Android hauran de descarregar de nou l'aplicació: http://onelink.to/ntubv9.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari